• 8.761.684 stemmen

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Love Again

"Destiny has a plan."

Terwijl Mira rouwt om het overlijden van haar verloofde stuurt ze romantische sms'jes naar diens gsm-nummer. Dat het mobiele telefoonnummer opnieuw toegewezen is naar het werknummer van de journalist Rob Burns is haar niet bekend. Rob verwondert zich over de eerlijke berichtjes en wil deze vrouw leren kennen. Wanneer hij de kans krijgt om Celine Dion te ontmoeten vraagt hij haar hulp om Mira voor zich te winnen.

😄
👍
👎

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 18 mei 2023 in de bioscoop (Sony Pictures Releasing via Universal Pictures International Netherlands)

avatar van devil1973

devil1973

Normaal ben ik niet van de rom-coms maar Priyanka speelt zo goed hier en ook de anderen btw dat deze film een dikke 3,5* krijgt.

Zoals vaak voorspelbaar maar verder een hele leuke film, voor mensen op de eerste date een aanrader

avatar van BBarbie

BBarbie

• 12060 berichten

Ik ken Priyanka Chopra als een wonderschone, veelzijdige actrice van een dozijn films uit de Bollywood studios, die zowel in komedies als drama’s en actiefilms prima uit de voeten kan (o.a. Barfi! (2012). Haar samenwerking met Celine Don is mij echter niet meegevallen. De Canadese superster kan prachtig zingen, maar op het gebied van acteren heeft zij nog heel wat te leren. Toegegeven het ongeïnspireerde verhaaltje van deze film helpt ook niet. Al met al: matig.

avatar van schumacher

schumacher

Ik zie graag romcoms maar deze film was beetje te plat.

Slecht is het nu ook niet ze maar toch heb ik al veel beter gezien. Door bv actrice en acteur die zeg maar de drama en romantiek beter kunnen overbrengen en je meer meezuigen in het verhaal.

Ik miste toch wat dat warme gevoel, ik weet niet hoe ik het anders moet benoemen.