Genre: Actie / Horror
Releasedatum: 27 juli 2023
Bekijk via CANAL+
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot The Wrath of Becky
"Hell hath no fury like a 16-year-old scorned."
Het is drie jaar geleden sinds Becky haar vader verloor en de strijd aanging met enkele neonazi's. Inmiddels is ze zestien jaar oud, wijzer, sterker en kwaadaardiger. Terwijl ze door het pleegzorgsysteem stuitert, komt ze in aanraking met een gevaarlijke sekte, geleid door de fascistische Darryl. Op de vooravond van een georganiseerde avond zijn zij dwaas genoeg om Becky's geliefde hond Diego te ontvoeren. Ze besluit daaropvolgend bloederige wraak te nemen.

Jotil (crew bioscoopreleases)
- 1990 berichten
Vanaf 27 juli 2023 in de bioscoop (WW Entertainment)

boemboem27
ik vond t een heerlijk vet wraakfilmpje, zo lust ik er nog wel een paar.
laten we het maar niet over acteerprestaties hebben dan wordt het een laag cijfer.
maar dat hoeft bij deze films ook niet.
lekker kort ong 90 min
prima vermaak.
trouwens dus dezelfde "Becky" (Lulu Wilson) als de prequel/sequels Becky uit 2020

umbra
ik vond t een heerlijk vet wraakfilmpje, zo lust ik er nog wel een paar.
maar dat hoeft bij deze films ook niet.
lekker kort ong 90 min
prima vermaak.
Ah dus vervolg op Becky (Film, 2020) ?
Nu ga ik hem zeker kijken (lees sneller) Want dat vond ik ook vermakelijk filmpje ^^

umbra
Vermakelijk vervolg op Becky (2020), wraakfilmpje, met paar vette knipogen. Ja deze keek echt vlotjes weg, verstand op nul en leute verzekerd. 7/10

teigertje
Een prima vervolg weer, op de eerste film van Becky ook in deze zitten behoorlijk grove scenes met behoorlijke gore erin.
Meer een horror film, als een aktie film.
Wel leuk gedaan met de hond, wel enigzins van John Wick afgekeken door de makers.
Ook was de muziek weer heel goed, met de bekende muziek leader van het eerste deel.
De eerste was sfeervoller en beter.
In deze zit wat meer zwarte humor.

TobyTheCat
De vorige was hilarisch, deze is net zo goed, zo mogelijk nog meer bloed, I love it

Teleurstellend vervolg op het zeer vermakelijke en bloederige eerste deel. Ditmaal hebben plot en personages bijzonder weinig om het lijf en is hoofdrolspeelster Lulu Wilson gereduceerd tot een eendimensionaal karikatuur. Regisseurs Matt Angel en Suzanne Coote proberen de tekortkomingen van hun film te verbloemen met een flinke dosis bot geweld, maar de timing van zowel moordpartijen als special effects laat te wensen over. En Sean William Scott is een zeer povere slechterik.

schumacher
Net zoals de vorige nog een leuk filmpke maar iets minder dan de vorige wel.

stormfox
Home Alone meets I spit on your grave maar dan heel slecht.
Ik snap niet dat dit soort slechte lowbudget films nog in de bioscoop komen.

Errol Flynn
Niet slecht,maar de eerste film was beter en bloediger!
Nu worden er zaken niet getoond,zoals het doden van de lelijkaard met de machette;
en de aanval van de viervoeter op de "prachtige " moeder!
En binnenkort deel 3,als een gewone actiefilm,zeker?

mrkos
The Wrath of Becky
Iets minder dan het 1e deel, maar nog steeds vermakelijk.
Becky is terug en hoe.. De stoere meid met ballen van staal krijgt het aan de stok met een soort sekte die haar huisbazin heeft vermoord en haar hond heeft ontvoerd. Ze komt erachter waar sekteleider Darryl woont en begint ze 1 voor 1 te slachten.
Deze keek heerlijk weg en was ook zo afgelopen. De kills waren tof en bruut, maar het gaat haar natuurlijk wel heel makkelijk af. Maar goed, daar moet je bij die soort films maar doorheen kijken. Dit is puur entertainment.
Het einde vertelt ons dat Becky bij de CIA gaat werken, dus ben benieuwd hoe de volgende film, mocht die komen, eruit gaat zien.
3 sterren.

filmkul
Aardig vervolg, maar niet bijzonder. Het verhaal is eenvoudig en wordt met wat zwarte humor redelijk uitgewerkt. De opbouw is goed en het tweede deel van de film laat het vertrouwende beeld van deel 1 zien. Lekker bot geweld en het bloed vloeit rijkelijk. Niet heel origineel of bijzonder maar op zich nog wel vermakelijk. De twist op het einde is wat overbodig, maar dat nemen we op de koop toe. Het acteerwerk is verder net voldoende genoeg. 3,0

Waku
Zeer vermakelijk wederom. Ook in dit vervolg zit je gedurende de film al te verkneukelen bij het idee op welke brute wijze de volgende bad guy aan zijn einde gaat komen. En nee, dat is geen spoiler, het zijn de ingredienten waar de Becky filmpjes op draaien. Het verhaaltje is mogelijk nog zinlozer dan deel 1 maar is enkel noodzakelijk om de wraak orgie in te zetten. Het lijkt erop ( gezien het einde) dat we nog meer "Becky,s" mogen verwachten. Van mij mag het 3.5*

Master Blaster
Gelukkig duurt de film niet te lang en is het niet te serieus bedoeld.
Deel 1 is beter

Haalt het niet bij de eerste film, omdat Becky hier wel heel erg een karikature moordmachine is geworden, in plaats van een jong meisje die zich verdedigt met de spullen om haar heen die ze kan vinden als haar wat naars overkomt. Ook is het jammer dat ze nu plots een eigen voice-over erbij doet. Het maakt dat er net iets te lang over deze film na is gedacht hoe dit een commercieel succes kan worden.
Het neemt gelukkig niet weg dat Becky nog steeds bad ass is en dat zeker het laatste half uur erg genieten is voor de fans van gore en geweld. Wel spijtig dat ze weer die sleutel erbij halen, maar geen uitleg geven. Dat had toch onderhand wel gemogen. Ik neem aan dat het open einde wel voor een derde deel gaat zorgen, daar kijk ik dan weer naar uit.

Aardige film waarin Becky woont bij een pleeggezin totdat ze weer in contact komt met wat criminelen. Zoals verwacht is dit vervolg een herhaling van zetten. Wederom een enigszins a-typische casting van de bad-guy. Maar het kijkt gemakkelijk weg en de film duurt zeker niet te lang. Becky blijft een vermakelijk personage en het derde deel komt er ongetwijfeld aan.

lang pee
Op een druilige dag, gewoon verstand op nul (niet moeilijk voor mij) en lekker kijken. Natuurlijk niets nieuw en geen topfilm maar je weet wat je krijgt bij dit soort net geen b-filmpje....

Number23
Bijna net zo vermakelijk als het 1e deel, maar er blijven wat irritatie puntjes zoals de arrogantie van Becky. Maar je zult toch makkelijk haar kant kiezen, want de badguys zijn niet echt dreigend of indrukwekkend.

Kondoro
De in 2020 uitgekomen film ‘Becky’ stond in hersenen beschreven als best wel een leuke film maar, destijds merkte ik ook al de nodige foutjes op die me toch stoorden. Toen ik tijdens de horror challenge vorig jaar meekreeg dat er een tweede deel is, wou ik die toch stiekem best wel graag kijken. Ik had de lat overigens al vrij hoog gelegd voor die film, dus het moest wel een betere film zijn dan deel één. Wat mij tevredenstelde was dat ik me nog redelijk heb vermaakt met de film maar, dit tweede deel is allesbehalve goed. Ik vond haar toch wel gewoon veel leuker in het eerste deel en daar mochten ze het van mij ook wel gewoon bij houden hoor.
Dit tweede deel voegt eigenlijk niks bijzonders toe. Becky is een leuke (en knappe) psycho moordenaar geworden, al werken Coote en Angel het maar matig uit. Het verhaal is gewoon nergens boeiend, een bepaalde John Wick rip-off maar, dan net een tikkeltje anders gesteld. Een revenge film die we eigenlijk al wel kenden. De film moet het dan toch gewoon hebben van de nodige gore die hij kent, waarvan ik toch moet toegeven dat de scenes zoals het moment dat ze op die man inhakt met een machete en daardoor volgespoten wordt onder het bloed vond ik dan wel weer tof. Helaas dat er maar een paar bloederige scenes te zien zijn.
Dit tweede deel had er voor mij niet hoeven komen verder. Becky was een leuke stand-alone film die vooral erg goed werkte door de corona periode, dit tweede deel heeft een te zwak verhaal om het leuk te vinden, daarnaast was het ook nergens voor nodig omdat het nogal doelloos aanvoelde. Te veel gehoopt op het succes van deel één, brengt toch weer de nodige bagger op je beeldscherm.

xxERWINxx
Vandaag dit 2e deel bekeken op blu-ray en moet zeggen dat deze wel een stuk minder is dan deel 1.
In dit deel gaat Becky naar de ontvoerders die haar hond hebben ontvoert en vasthouden in een huis, bij deel 1 waren de rollen omgedraaid want toen kwamen er indringers in het huis van Becky.
Deze keer dus dit vervolg, ik vond de kills wel goed, maar niet zo origineel als het 1e deel, ook waren er hier maar 5 mannen ( De schurken waren niet echt angstaanjagend ook) (en 1 oude vrouw) wat eigenlijk te weinig was 1 werd al vermoord door de bende zelf, 1 ontsnapte en werd alsnog op het einde vermoord maar dus veels te weinig kills en ook bijna geen verhaal, ook is het nog steeds onduidelijk waar die sleutel nou voor diende en wat zit er in die kluis?
Zoals ik zei waren de kills die hierin voorkomen aardig gedaan, vooral de 1e brute kill, daarna waren ze toch al snel dood en ging het allemaal vrij makkelijk, had graag meer moorden willen zien en wat meer mensen!
Hopelijk komt er een 3e deel, deze film duurde overigens maar 81 minuten en ze hadden er makkelijk een half uur bij kunnen doen met dus met meer moorden en bendeleden!

Noodless
Iets minder dan het eerste deel, maar wel nog leuk met Lulu Wilson die zich weer helemaal kan uitleven als een ware wraakengel die er alles om doet om haar hond Diego terug te krijgen. Een vlotte, niet lang uitgesponnen actiefilm met een paar toffe bloederige momenten. Degelijk. 6/10

John Milton
Als je toch het eerste deel kijkt, kun je net zo goed de sequel er gelijk achteraan gooien, toch? The Wrath of Becky heeft op MM praktisch dezelfde waardering als zijn voorganger (het scheel eenhonderdste), en ook ik kom zonder morren op dezelfde waardering uit. Stiekem vond ik de opvolger bij vlagen zelfs leuker, al is de originaliteit natuurlijk wel iets minder. De film maakt dat goed met leuke bijrollen (de Stifmeister speelt zowaar aardig een Andrew Tate-achtige asshole), en enkele behoorlijk amusante scènes.
De Becky films moet je vooral niet te serieus nemen (het neigt soms bijna naar donkere komedie/satire, wat mij betreft), dan is het prima vermaak.

Heerlijke franchise! Het vervolg van de verrassende wraakfilm Becky uit 2020. Op zich is het visueel niet zo bijzonder, verre van John Wick. En toch zit het goed qua mix tussen zwarte humor en actie waarbij het gerust lekker grof mag zijn. Lulu Wilson is terug in de titelrol. Nieuwe bad guys maar met dezelfde Becky. Er zit genoeg vaart in en de actie zit best goed. Laat die 3e film ook maar komen.

Becky
2020

'The Naked Gun'-films nu op Netflix en remake met Liam Neeson deze zomer in de bioscoop

Nog te verschijnen horrorfilm 'Bring Her Back' voert momenteel de toplijst van 2025 aan

Thriller 'The Girl With The Dragon Tattoo' van David Fincher vanavond op televisie

Dit zijn de slechtst beoordeelde Netflix Original-films in de geschiedenis van de dienst
Social media
- Registreer |