• 9.374.010 stemmen

Reviviendo la Navidad (2022)

Komedie / Fantasy | 100 minuten

Met onder meer: Mauricio Ochmann, Ana Brenda Contreras en Manu NNa

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Reviviendo la Navidad

De altijd chagrijnige Chuy heeft een hekel aan Kerstmis en stelt jaarlijks zijn gezin teleur. Wanneer hij het kerstdiner met familie verruilt voor een bezoekje aan de bar om er tequila te nuttigen, krijgt hij een magisch drankje voorgezet. Hij blijkt vervolgens vervloekt te zijn door een fee en zal zich vanaf nu elk jaar alleen Eerste Kerstdag herinneren.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Observator

Observator

Hebben we dit twee jaar geleden niet ook al gezien op Netflix? https://www.moviemeter.nl/film/1134600

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Zo abominabel, slechter kan het niet voor mij, alles aan de film is pure drek, van thema, verhaal, uitvoering, acteerprestaties,... 0/10

avatar van Mickey b

Mickey b

Een Spaanse versie van ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Als je al niet kerstmindend bent en zeker niet van Spaanse films, dan best niet aan beginnen. Zelf hou ik wel van een melige kerstfilm en meestal zijn deze niet van een hoog niveau, maar dat is nu eenmaal zo, het gaat hem hier veel meer om de kerstsfeer. Mensen die hier niet van houden zijn dan maar zoals Ebeneber Scrooge, verbitterd dus… Is ook een film met de nodige humor, zeker in het begin. Einde ietwat emotioneler. Gezien ik een zwak heb voor de Spaanse taal en dit nu al anderhalf jaar bestudeer, is deze film een goede oefening en past deze in de huidige kerstperiode. Is trouwens Mexicaans Spaans, wat zeer begrijpbaar is doordat ze trager spreken dan bijv. het Spaans uit Spanje… Verder vind ik deze veel beter dan de standaard Hallmark kerstfilm. Voor een kerstfilm toch wel 4* waard.