• 8.710.281 stemmen

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Paint

"Go to a special place."

Carl Nargle heeft reeds decennialang zijn eigen televisieprogramma omtrent het schilderen. Met zijn kalme fluisterstem houdt hij de, veelal vrouwelijke, kijkers van de Vermont zender in de ban. Carl zit nu echter in een sleur en de zender is niet meer het kijkcijferkanon als voordien. In de hoop de kijkcijfers op te krikken, wordt een nieuwe schilder aangenomen waardoor Carl met zijn onzekerheid geconfronteerd wordt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Owen Wilson speelt de rol van ene Carl Nargle, maar dit lijkt een duidelijke knipoog naar Bob Ross.

avatar van maurice32

maurice32

Kan zijn dat ik dan in slaap val als ik de de film kijk , maar dat is dan positief bedoeld.

CLAIM €100 BONUS OP JE 1E STORTING Meld je aan

schilderinsecuritylocal television