Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Kate Beckinsale, Jaz Hutchins en Ray Stevenson
Releasedatum: 10 oktober 2024
Bekijk via Prime Video
Plot Canary Black
"This mission is personal."
Avery Graves is een uitstekend CIA-agente. Wanneer haar echtgenoot ontvoerd wordt, benaderen de verantwoordelijke terroristen haar. Ze dient haar land te verraden om hem levend en wel terug te zien. Avery vraagt hulp aan contactpersonen uit de onderwereld.
Avery Graves
Sorina
Abby
Evans Assistant
Jotil (crew bioscoopreleases)
Vanaf 10 oktober 2024 in de bioscoop (The Searchers)
161 minuten
Je verzoek is ingewilligd: nu 101 minuten.
stekman
161 minuten
Het is Kate Beckinsale, dat kan nooit te lang duren
Thiver
Je verzoek is ingewilligd: nu 101 minuten.
De gevoelslengte is wel 161 minuten, hoor.
mjk87 (moderator films)
De bullshitmeter sloeg aardig uit in het tweede uur. Te veel om nog net zo van deze film te genieten als het uur daarvoor en hoewel ik me niet verveelde deed dat wel afbreuk aan de ervaring en de score. Niet dat het eerste uur nu een brok van geloofwaardigheid is maar het kon er nog net mee door. Bovendien helpen de prima pacing, sfeervolle warme beelden, de oké actie en de fijne hoofdrol van Beckinsale behoorlijk - de film was een uur lang gewoon erg aangenaam bioscoopvoer. Fijn om te zien en goed gemaakt. Alleen slaat de film richting het einde echt nergens op. 3,0*.
Waku
De laatste film met Ray Stevenson. Vlak na deze film overleed deze acteur.
schumacher
Kon mij niet bekoren & dan nog eens zo'n lange speelduur ppff.
filmkul
Matige tot zwakke actiefilm. Het verhaal is niet echt origineel. De uitwerking is vrij beperkt zonder enige intelligentie. De twist op het einde komt ook niet echt van de grond en biedt helaas niet meer dan een ‘ het zal allemaal wel’ gedachte. De actie is erg doorsnee en ziet er veelal ingestudeerd uit. Beckinsale valt behoorlijk tegen en wekt gedurende de film steeds meer irritatie, omdat ze 95% van de film met een open mond en waakzame blik rondloopt. Waarschijnlijk beperkt door de hoeveelheid Botox. Zonde van zo’n vrouw. 2.0/2.5
mrklm
Avery Graves [Kate Beckinsale] werkt als geheim agent voor de CIA. Terrorist Konrad Breznov [Goran Kostic] ontvoert Avary’s echtgenoot David [Rupert Friend] en geeft haar neger uur de tijd om een file te heroveren dat zich zou bevinden in de tand (!) van Laszlo Stoica [Luka Alagic]. Ze weet de tand in handen te krijgen, maar het bestand blijkt te zijn gewist. Dan volgt een race tegen de klok waarbij de CIA haar opjaagt, omdat ze een verrader zou zijn. Avery’s enige levenslijn is haar leidinggevende Jarvis Hedlund [Ray Stevenson]. De absurde opening maakt duidelijk dat het niet de bedoeling is dat we nadenken (altijd lastig) en dat we ons vooral moeten concentreren op de actiescènes. De actiescènes zijn prima, maar het plot is volstrekt onlogisch. Dat hoeft natuurlijk geen bezwaar te zijn, maar voor mij is het dat wel.
Crook
Zo ongeveer bij elke scene in de film verwacht je op basis van de acteerprestaties dat de daaropvolgende scene full on porno gaat zijn.
Erikb99
En wat vond ik er nou van:
De locaties zijn goed in beeld gebracht, zo ook de acties. Het verhaal is al zo vaak verteld en beter. Natuurlijk is het al tijd fijn om Kate Beckinsale in actie te zien maar met eye candy alleen red je het niet. De film tikt alle boxen aan, en is niet echt vernieuwend. Het eerste uur loopt lekker qua pace, maar helaas gaan ze aardig overboord in de laatste 45 minuten. Helaas zie je de twist ruim van tevoren aankomen. Aanrader? Niet voor een bioscoop avond wel als deze op één van de streamers terecht komt. Redelijk vermakelijk.
DjFrankie
Weer zo'n film waarbij je krijgt wat je verwacht. Veel actie. Weinig inhoud. En dat is prima.
Noodless
Een 13 in dozijn thriller met accent op terroristen en CIA agenten. Onderhoudend met een overtuigende Kate Beckinsale en leuke actiescènes. Het verhaal weet niks nieuws te brengen want als filmliefhebber heb je dit al meermaals gezien. Toch blijft de film overeind en weet voldoende te entertainen. 6,5/10
Stargiver1002
Het scenario en acteerprestaties is echt beneden peil,dat is wat opvalt na 10 minuten kijken!
Kate beckinsale ooit 1 van de mooiste vrouwen in Hollywood,heeft de lippen ook aardig opgespoten!
Voor de rest tja we gaan het meemaken,maar ik verwacht geen topper iig!!
Creative-lady
Ik vond het een mooie film. Het einde van wie David was had ik niet verwacht. Maarja, toch wel een mooi einde.
Matige film waarin een CIA-agente aangezien wordt voor verraadster als haar man ontvoerd wordt. Het plot van deze actie-thriller blinkt niet bepaald uit in originaliteit en weet dan ook niet te boeien (datzelfde geldt voor de personages). Niet direct een slechte film, maar afgezien van een paar aardige actie-scenes, heeft het verder weinig te bieden. Op het einde wordt nog een opening gelaten voor een vervolg, maar die mag van mij achterwege blijven.
MosquitoSmasher
Wat hebben ze met Kate gedaan
Nou, echt he?
Het viel me meteen op, ze ziet er niet uit als Kate en de opgespoten lippen vielen me meteen op, en het is zonde want deze prachtige vrouw heeft dat totaal niet nodig.
Maar goed, dat is dat. Na 20 minuten maar uitgezet, boeide me niet genoeg. Dat stukje met die bouncing betty mijn, stop maar.
boemboem27
Gewoon een lekkere vette actiefilm.
Niet te veel over nadenken
Ik vond het een heerlijke wegkijker
Dit soort actiefilms zijn aan mij wel besteed.
Heerlijk.
woeler82
Ik vond het best een leuke actiefilm, niet te veel nadenken en gewoon kijken

badfans69
Sergio Leone
Niet best.
De plastic pop Kate Beckinsale baant zich een weg door een heus complot. Ze probeert daarbij nog getormenteerd rond te turen, maar de hoeveelheid botox of andere ingespoten brol maakt het haar niet gemakkelijk. Het is allemaal wat. Amper fun, vooral veel gedoe in een film die al duizend keer gemaakt is. Niet dat ik erg hoge verwachtingen had; de poster op deze site zegt eigenlijk genoeg. Het absolute slot zet de deur open voor meer, maar daar pas ik vriendelijk voor.
teigertje
- 2076 stemmen
Deze aktie film is een goedkope rip off van Taken maar dan met een andere twist waarin de man van een geheim agente wordt ontvoerd door criminelen.
En zij achter de criminelen aan gaat, om haar man te redden.
En een geheime missie als opdracht krijgt.
Echter de aktie in deze film is zwak en ongeloofwaardig.
Een waardeloze aktie B film.
Alleen al de hakken....
Waku
Ach ja, als je het allemaal met een GROTE korrel zout neemt is het best nog wel vermakelijk. Maar het idee dat je naar een vechtende modepop zit te kijken leidt wel af. Aan het eind ook nog een vergezocht plot. Kan er ook wel bij allemaal. Lijkt wel nog een vervolg te gaan komen. Mocht ik echt niks anders te doen hebben kijk hem misschien ook nog wel. 2.5*/3*

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Woman of the Hour