• 9.373.117 stemmen

Met onder meer: Stefania, Kimberley Agyarko en Ricky Sheridan

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 5 oktober 2022

Plot Misfit The Switch

Noah (Stefania) maakt de switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit-squad te vinden en alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 5 oktober 2022 in de bioscoop (Splendid Film)

Opmerkelijk, toch alweer de derde film waarin Stefania een rol heeft, en ditmaal dus een hoofdrol.

avatar van Flipman

Flipman

Wie...? Sorry, ik leef onder een steen, mijn bereik is niet optimaal.

avatar van mrklm

mrklm

Omdat ze drie straten verderop is gaan wonen, moet danstalent Noah [Stefania] tegen haar zin naar het op sport gerichte Lorentz College en haar beste vriendin terwijl rugbytalent Jessey [Kimberley Agyarko] juist op het op muziek gerichte Hoogland College moet blijven. Ze besluiten te switchen van identiteit zodat ze hun droom kunnen volgen. Noah kan zo meedoen aan een danswedstrijd en dat leidt tot dezelfde soort taferelen uit de eerdere films en de televisieserie. Djamila (uit de eerdere films en de televisieserie) duikt op als een soort stem van het geweten in dit glad gemaakte, maar volstrekt absurde en belabberde geacteerde tienerprulletje waar iedere zichzelf respecterende tiener de neus voor zou moeten ophalen. De centrale boodschap dat het niet gaat om de winst wordt de nek omgedraaid door de weinig verrassende ontknoping die ook nog eens duidelijk maakt dat liegen loont! Het is een teken aan de wand dat de figurerende dansgroepen aanzienlijk beter dansen dan de hoofdrolspelers.