• 9.377.445 stemmen

De Bellinga's: Huis op Stelten (2022)

Familie | 65 minuten

Genre: Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Armando de Boer

Met onder meer: Luan Bellinga, Lucilla Bellinga en Hetty Heyting

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 3 augustus 2022

Plot De Bellinga's: Huis op Stelten

De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen. Nu alleen de kinderen thuis zijn en met oppas Bets het huis op stelten zetten, moet inbreken toch een eitje zijn. Maar dat is buiten Luan en Lucilla Bellinga gerekend. Met ingenieuze plannetjes en vallen zetten ze alles op alles om hun huis, de beker en zusje Luxy en broertje Lucius te beschermen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

mcdaktari schreef:

Vooral lekker Bollywood kijken dan, en die NL pulp natuurlijk. Want ik gun jouw uiteraard je verzetje

'jou'

avatar van mcdaktari

mcdaktari

BlueJudaskiss schreef:

'jou'

avatar van FrancoisD

FrancoisD

Buiten het feit dat ik vind dat de kinderen niks te vertellen hebben en dus meegetrokken worden door hun ouders in niet alleen de film maar ook op YouTube enz. Vind ik dit een vreselijke film. Ze kunnen niet zingen of acteren. Daarnaast is de gehele film gebaseerd op "home alone" dus niks nieuws.

Zonde voor je geld!

avatar van K. V.

K. V.

Deze lag in de bib en eens meegebracht. Blijkbaar is dit een echte familie, maar had er nog nooit van gehoord. Tja het is een soort Home Alone filmpje geworden, maar dan wel niet zo goed. De cast was redelijk cliché en Henny Huisman had ook nog een klein rolletje.

De film duurt maar zo'n uurtje, dus het passeert wel snel.

Voor de fans.

Slechte film

avatar van Beffrey28

Beffrey28

Die Bellinga's zijn echt ziek in hun hoofd