• 9.373.180 stemmen

Met onder meer: Cees Geel, Klaasje Meijer en Yailah Vroom

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 20 juli 2022

Plot Boeien!

Aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ zwaait Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter. Ravi, een slim, 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 20 juli in de bioscoop (Just Entertainment)

avatar van bart007bond

bart007bond

Grappige film. Leuk voor zondagochtend.

Grappig om Ellie lust te zien, maar ze kan echt niet acteren.

Niet verveeld als 50er.

4 mensen in zaal.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

De chemie tussen Sarah Chronis en Edwin Jonker vond ik het leukste van de film, en ik heb gelachen om Ellie Lust - dat was wel het láátste wat ik had verwacht. Boeien! vond ik vooral een wat oubollige / ouderwetse kinderfilm, met de sullige boeven van Yuvat Westendorp en Ferdi Stofmeel... ik vraag me af of dit soort humor voor kinderen nog steeds leuk is. De dochter was pure anticonceptie, vreselijk kind. Aparte muziekkeuze voor de disco ook... luisteren kinderen naar dat soort jaren '90 knuffelpop? Raar verhaaltje ook rond die liefdeswedstrijd op die boot, en de plotwending dat het rijke gezin verhuisde naar de goedkope suite ontging me ook. Het was raar. Benieuwd wat kinderen hiervan vinden. Vermakelijk voor een uurtje, maar ook niet echt meer dan dat. 3,0*

avatar van Phantasm

Phantasm