• 9.375.010 stemmen

Who We Are: A Chronicle of Racism in America (2021)

Documentaire | 117 minuten

Genre: Documentaire

Geregisseerd door: Emily Kunstler en Sarah Kunstler

Met onder meer: Jeffery Robinson, Josephine Bolling McCall en Gwen Carr

Plot Who We Are: A Chronicle of Racism in America

"The enemy is us."

Door het verweven van lezingen, persoonlijke anekdotes, interviews en schokkende onthullingen, tekent advocaat Jeffery Robinson een grimmige tijdlijn van anti-zwart racisme in de Verenigde Staten, van slavernij tot de moderne mythe van een post-raciaal Amerika. Jeffery Robinson benadert burgerrechten en systemisch racisme niet alleen vanuit zijn persoonlijke positie als Afro-Amerikaan, maar ook met een grondige kennis van de juridische geschiedenis van de Verenigde Staten dankzij zijn werk voor de American Civil Liberties Union.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Zichzelf

Zichzelf (archiefmateriaal)

Er zijn bij deze film nog geen berichten geplaatst.