• 9.375.132 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Trey Murphy

Met onder meer: Chance Gibbs, Micha Marie Stevens en Patrick McAlister

Plot Amityville Cult

Stanley DeFeo ontvangt een verrassend telefoontje van een advocaat. Hij heeft het huis en alle bezittingen geërfd van een oma die hij nooit gekend heeft. Stanley reist af naar Amityville om het huis te bekijken en treft het oude dagboek van zijn oma aan. Meteen ontdekt hij dat zijn familie duistere geheimen verborgen houdt.

avatar van Errol Flynn

Errol Flynn

Tijdsverspilling tot en met; een van de zwakste films die ik ooit heb gezien en ik ben 70 jaar!

Slechte acteurs,slecht verhaal,geen spanning,slechte effecten,....

Kortom,een ramp!!!!

Quotering:02/20!(dat zijn er feitelijk nog 2 teveel)

avatar van Shadowed

Shadowed

Vrijwel alle griezelige onderwerpen worden binnen dit universum wel een keertje benut, regisseur Trey Murphy gaat in ieder geval aan de haal met sektes. Wie deze film echter bewust kijkt voor dat onderwerp komt niettemin bedrogen uit, want de eerste 70 minuten bestaan toch vooral uit een zielloos geacteerd hoofdpersonage die een mysterie moet zien op te lossen. Bijpersonages zoals die van Eric Oberto zijn gelukkig best geslaagd, maar ingeperkt tot flashbackfiguren. De personages die op de voorgrond staan weten nauwelijks te boeien, vooral dat ellenlange geblaat over het verleden gaat al heel snel vervelen. De finale is wat trouwer aan het titelonderwerp, maar kent te weinig sensatie en breekt vooral veel te laat aan.