• 9.374.485 stemmen

Geregisseerd door: Asif Akbar

Met onder meer: Michael Jai White, Mickey Rourke en Jeff Fahey

Plot The Commando

"Only one will survive."

Een agent van de drugsbrigade met een posttraumatische stress-stoornis keert terug naar huis na een mislukte missie. Hij moet nu zijn gezin beschermen tegen een inbraak in zijn eigen huis nadat een onlangs vrijgelaten veroordeelde en zijn handlangers achter hun miljoenenvoorraad aanzitten. Die bevindt zich in het huis van de agent.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1985 stemmen

Een remake van Commando met Arnie?

avatar van The Oceanic Six

Duke Nukem schreef:

Een remake van Commando met Arnie?

Dit heeft toch buiten het woordje Commando niks te maken met iets uit Arnie zijn film?

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1985 stemmen

Nee waarschijnlijk niet.

Ik vroeg het mij luidop af omdat er al enkele jaren sprake is van een reboot van Commando. De titel van deze nieuwe film en ook wel het onderwerp (een ex special forces officer/elite DEA agent keert terug naar huis, waar zijn dochter(s) word(t)(en) ontvoerd die hij moet zien te bevrijden).

Het heeft natuurlijk ook een beetje weg van Taken, we hebben het allemaal al een keertje gezien. Maar de actie in deze film ziet er wel goed uit.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Als ik die verbouwde kop van Mickey Rourke zie, dan weet ik al zo ongeveer wat ik kan verwachten. En als ik dan ook nog zie wie de regisseur is dan weet ik het heel zeker dat het helemaal niks wordt. Die regisseur heeft nog nooit een film gemaakt die hoger dan 2 sterren gestemd krijgt. Dus ik laat dit maar mooi aan me voorbij gaan.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Aardig wat acteurs die ik graag mocht zien op het witte doek tijdens mijn favoriete filmjaren (de 90's) komen in dit soort productjes terecht. Degene die wat beter opgelet hebben zijn de wereld van de series ingevlogen helaas. Hier Fahay en Rourke (dat die gast nog leeft zeg), met een regisseur waar de honden geen brood van lusten. Schoorsteen moet roken, dat zal het wel moeten zijn.

avatar van schumacher

schumacher

Zoals verwacht:

Flutfilm.

avatar van Brabants

Brabants

The Commando was ook voor mij uiteraard een duidelijk gegeven dat we hier met een B-film hebben te maken. Als we hem op dat niveau beoordelen dan was het lang nog zo slecht niet. Iedereen had er zo op z'n eigen niveau best zin in dat was duidelijk voelbaar. Het verhaal is niet spectaculair maar hoeveel films zijn er wel niet gemaakt die evenzo in elkaar zitten? Ik vond het prima vermaak.

avatar van deRappe

deRappe

In het begin is het nogal behoorlijk wazig en vreemd...naar mate de film vordert wordt het ietsje beter, het einde is wel aardig ok. Vandaar nog de 2½ ster.....

avatar van IronHide

IronHide

Heb deze niet eens afgekeken. Wat een bout film. Die plastic kop van Rourke. Zit geen mimiek meer in. Heb 30 minuten gelachen en daarna uit gezet. Dit was niks. Huidige Seagal segment.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken en moet zeggen dat deze film wel redelijk te doen is, niet echt spectaculair, maar wel een vermakelijke film.

Een man en vrouw willen er even tussenuit, zodra ze weg zijn komt er een bende het huis binnen van deze 2 en hun 2 dochters, er bevind zich namelijk geld onder de vloeren die er verstopt ligt door iemand uit de gevangenis die net vrij is.

De dochters worden ontvoerd in het huis en de 2 horen via de telefoon wat er gaande is en keren razendsnel weer om om de bende uit te schakelen.

Moet zeggen dat alles wel vrij makkelijk ging en dat de 'gangsters' vrij snel het loodje legden.

Verder was het een beetje een saaie film waarin niet zoveel gebeurd, behalve op het laatst.

Toch wil je weten hoe dit afloopt en is de film daarom ook redelijk spannend en goed te doen.

avatar van boschenaaross

boschenaaross

Wat een slechte film, zeer slecht geacteerd ook.

avatar van filmkul

filmkul

Zwakke actiefilm. Het verhaal is zeer zwak en lachwekkend. Maar goed, dat neem je op de koop toe bij dit genre. De uitwerking is eveneens zwak. Het begin gaat nog wel, maar de film verzandt al snel in een saaie voorspelbare bedoeling. Het duurt lang voordat er weer wat actie plaats vindt, maar ook dat stelt uiteindelijk teleur. Verder is er ook weinig spanning. Het acteerwerk is ondermaats. Laten liggen. 1.5/2.0

avatar van Moon1969

Moon1969

Mijn vriend weet ze wel uit te kiezen op Netflix, verstand op nul en kijken maar? Nope, zelfs dit krijg ik niet weggekauwd.

avatar van Fonzo

Fonzo

Die Rourke is echt mislukt, Jezus wat een kop. Zonde van mijn tijd, wat een waardeloze film.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

gezien op: www.primevideo.com. Ik vond het niet slecht, misschien ook niet heel goed. De inbraak duurde volgens mij wat lang voor het gebeurde. Maar anders stak het me niet tegen.