• 9.369.466 stemmen

2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten (2022)

Animatie / Familie | 67 minuten

Genre: Animatie / Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Wip Vernooij

Met onder meer: Chantal Janzen, Jan Smit en Ronnie Flex

Releasedatum: 27 april 2022

Plot 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij. Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur. Onderweg komen ze allemaal hindernissen tegen en leren ze om hun krachten te bundelen en maken veel nieuwe vrienden. Samen komen ze er wel!

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 16 februari 2022 in de bioscoop (WW Entertainment)

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Jotil schreef:

Vanaf 16 februari 2022 in de bioscoop (WW Entertainment)

Vanaf 27 april 2022 in de bioscoop.

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Dit heet bij ons in de bioscoop dan "kleuterbios", doelgroep 3 - 6 jaar.

Ik vraag me af of voor die doelgroep 67 minuten niet veel te lang is.

avatar van j_u_u_l

j_u_u_l

Graaf Machine schreef:

Dit heet bij ons in de bioscoop dan "kleuterbios", doelgroep 3 - 6 jaar.

Ik vraag me af of voor die doelgroep 67 minuten niet veel te lang is.

Dat ligt er heel erg aan per kind. Mijn zoontje van net 3 kon het in ieder geval heel goed volhouden en was niet van het scherm af te leiden. Ik was erg sceptisch ten aanzien van deze film, maar de film heeft me erg weten te verrassen. Een leuk verhaal(tje), zeer herkenbare thema's voor kinderen (pannenkoeken eten, naar de kinderboerderij, kleine broertjes en zusjes, trampolines) met leuke stemmen van bekende Nederlanders, aanstekelijke liedjes tussendoor en speelduur niet al te lang. Met een kleuterbios pakket is het natuurlijk helemaal genieten. Een aanrader voor de allerkleinsten!

avatar van Tingue

Tingue

Twee kleine kleutertjes, een dag om nooit te vergeten, is echt een heel leuke animatiefilm voor de kleinsten.

Het is een aansprekend warm verhaal dat herkenbaar is voor de doelgroep en tegelijk ook nog amusant voor volwassenen. (en dat is mooi meegenomen) De liedjes liggen goed in het gehoor en geven de film, ook visueel, een extra boost. Echt een aanrader voor ouders die hun peuter/kleuter voor het eerst mee willen nemen naar de bioscoop!

avatar van mrklm

mrklm

Ontwapenende, charmante avonturenfilm voor peuters is van begin tot einde een genot voor alle leeftijden. Papa [Jan Smit] en mama [Chantal Janzen] vragen oom Bob [Waylon] om hun kinderen Anna [Saar van Aken] en Joey [Skip Migchelsen] mee te nemen naar de kinderboerderij omdat mama op het punt staat te bevallen. Joey raakt verknocht aan Hap [Ronnie Flex], een speels, nieuwsgierig geitje dat vooral houdt van eten. Joey helpt Hap om het terrein te verlaten om wat appels van de appelboom te schudden en voordat hij het weet raakt eerst Hap en daarna de weg kwijt. Anna gaat op zoek naar haar kleine broertje en krijgt daarbij hulp van knuffelaar Bo [Manou Jue Cardoso], poppenliefhebber Pippa [Emma Smit] en voetballer Jayden [Frenky-Dean Stjeward]. Een verhaal over het ontdekken van de buitenwereld, het maken van vriendjes en het nut en de lol van samen spelen en samenwerken vol simpele, aanstekelijke liedjes en humor waar kinderen van alle leeftijden om kunnen lachen.