• 9.375.027 stemmen

Love at First Sight (2011)

Komedie / Drama | 14 minuten

Genre: Komedie / Drama

Oorsprong: Spanje / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Mark Playne

Met onder meer: Shane Zaza, Francesca Binefa en Nacho Pardo Moreno

Gesproken taal:

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Love at First Sight

"When actions speak louder than words"

Een verlegen eenzame jongeman arriveert in zijn nieuwe appartement in een nieuwe stad. Zijn wereld wordt plotseling verlicht als hij zijn mooie buurvrouw op het balkon ziet tegenover zijn nieuwe appartement. Hij probeert wanhopig om opgemerkt te worden en zijn pogingen worden steeds creatiever, maar ze blijft zich heel koppig onbewust van zijn aanwezigheid. De man geeft echter niet op en hij heeft nog een idee om haar aandacht te trekken en haar hart te winnen.

Girl on Balcony

Lady with the red broom

Blind Girl's brother

avatar van John Milton

John Milton

Als een Spaanse Binoche mijn overbuurvrouw was, zou ik ook nu en dan even uit het raam kijken, denk ik.

avatar van Movsin

Movsin

Dan toch niet the girl from Ipanema op haar balkon...

Lief, grappig en triest, zoals het met de liefde kan gaan.

Stemmige beelden met bewoners van alle slag in hun dagelijks gedoe, in de kleine straatjes van een zuiders dorpje, waar misschien toch geluk gevonden wordt.