• 9.371.621 stemmen

Oorsprong: België / Frankrijk / Nederland

Geregisseerd door: Nicolas Keppens

Met onder meer: Victor Polster en Rik Verheye

Plot Easter Eggs

Jason droomt ervan zijn eigen mountainbike te hebben. Als hij de prachtige papegaaien kan vinden die onlangs uit hun kooi in het Chinese restaurant zijn ontsnapt, kan hij ze misschien voor veel geld verkopen en zijn droom verwezenlijken. Zijn vriend Kevin zal hem zeker helpen. Althans, dat denkt Jason.

avatar van Movsin

Movsin

Komt op Canvas TV op zaterdag 16 oktober om 23.35.

avatar van Fisico

Fisico

Had ik eerlijk gezegd wat meer van verwacht. Animatiefilm met een humoristische kwinkslag, maar ik vatte hem niet helemaal. The clue ontbrak voor mij wat, of ik was misschien niet mee, dat kan ook. Ook de animatiestijl zelf niet geheel mijn ding. Het verloop was best OK, maar het liep voor mij af op een sisser.

avatar van Movsin

Movsin

Inderdaad, heb tevergeefs gezocht naar een rechtuit-thema, tenzij wat kriskras dooreen waar jongeren van dromen en uitspoken.

Vond wel enkele situaties grappig, ook de dialogen en replieken (Kevin met een stevige westvlaamse tongval maakte het wat lokaler en volkser) en de figuurtjes vielen best mee.

avatar van Film Pegasus

Een leuke animatie van eigen bodem maar helaas met een verhaal dat eindigt in een anticlimax. Het blijft toch wat fragmentarisch allemaal. Maar de stemmetjes zijn goed gedaan en ik hou wel van dit soort animatie.

avatar van John Milton

John Milton

Met VPN nog mee kunnen pakken op ARTE. Aaardig, maar niet helemaal mijn stijl. Wel leuk om Victor Polster (Girl (2018)) te horen in een van de stemrollen.

"Ge zijt een Baaaaaby..... En ni eensch een TOFFE baby!!" deed me wel hardop lachen, moet ik toegeven.