• 9.372.663 stemmen

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Chandler Tuttle

Met onder meer: James Cosmo, Julie Hagerty en Armie Hammer

Plot 2081

"Everyone Will Finally Be Equal"

Het jaar is 2081 en alle mensen die in de Verenigde Staten wonen zijn absoluut gelijk op alle mogelijke manieren: ze zijn even slim, even aantrekkelijk, enzovoort. Dit komt door een reeks wijzigingen in de grondwet, die iedereen die opvalt in bedwang houdt, en door de waakzaamheid van de Amerikaanse Handicap-Generaal.

George Bergeron

Diana Moon Glampers

avatar van cnad

cnad

In Film > Overige films > 2081 (2009):

Dit zou best een goede film kunnen worden..

Ik ga de film ZEKER kijken, want dit onderwerp is er nog niet echt geweest, tog ?

avatar van gotti

De details zullen verschillen, maar toekomst verhalen met totalitaire systemen hebben we wel vaker gezien natuurlijk.

avatar van jeroen65

jeroen65

Trailer: YouTube - 2081 Trailer

Ziet er goed uit, ben benieuwd!

avatar van cb650z

cb650z

Dacht eerst een verkeerde file binnen gekregen te hebben, maar de film duurt incl. aftiltelling 26 minuten. Toch twee keer achterelkaar bekeken. Ik begreep eerst de gewichten niet, maar nu hier de omschrijving staat is het me duidelijk, en geeft me direct ook een hogere waardering.

Een 3 plus.

avatar van 606

cb650z schreef:

26 minuten ??

EDIT: deze film mag hier dan niet op

IMDB zegt ook 26 minuten dit is dus een Short movie

avatar van -P-

-P-

jeroen65 schreef:

Trailer: YouTube - 2081 Trailer

Ziet er goed uit, ben benieuwd!

Als je de trailer bekijkt heb je de helft van de film al gezien zeker, letterlijk dan?

avatar van barns

barns

Een vriend van me liet mij deze gister zien, dit is echt een geniaal stuk cinema.

De korte speelduur doet niets af aan de boodschap achter de film, en de opbouw die erin zit. Het was toch wel een beklemmende en beangstigende trip.

avatar van RickZ

RickZ

Korte en vage B-film.

Het verhaal zelf is prima maar de uitwerking is waardeloos.

avatar van chanel34

chanel34

28;36 minuten

avatar van Tag84

Tag84

ik vond hm zeker niet verkeerd...best wel intrigerend wat een overheid kan doen....al is dit wel een beetje ver doorgeslagen. Maar het gegeven is origineel.

avatar van temmoku7

temmoku7

Jammer dat in zijn algemeenheid (bijna) alle films die op MovieMeter geplaatst zijn onderuit geschoffeld worden, natuurlijk mag iedereen zijn mening over de/een film geven maar soms vind ik de kritiek wat overdreven en blijft er van een film weinig over.

avatar van bladerunner2007

bladerunner2007

Een 3 van mij

De film kwam voorbij en trok mn aandacht. Ik vind het een mooi stukje film, jammer zo kort.

Heb hem 2 maal gezien want ook ik mistte iets aan verhaal maar bij tweede keer duidelijker.

Het is goed gedaan vond ik en verhaal hierboven van CNAD, verduidelijkt wel t e.e.a.