• 9.374.517 stemmen

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Roy Arwas

Met onder meer: Sasha Andreev, Mai Arwas en Mike Bash

Plot Comrade Crunch

Viktor is een voormalige hitman die nu van zijn pensioen geniet in zijn thuisland Rusland. Op een dag is hij in een nostalgische bui en besluit hij op zoek te gaan naar de ontbijtgranen uit zijn jeugd, Comrade Crunch. Eenmaal aangekomen in de winkel blijkt dat echter niet zo'n goed idee te zijn geweest..

Officer Duke

Grilled Assassin

Officer Cody

Dicksie Trix

Assassin Sasha

Girl Who Gets Purse Stolen

avatar van Metalfist

Metalfist

Een Russische hitman die blijkbaar niet meer al te helder is en in allerlei shit (sowieso al niet echt een aansprekend wereldje waarin Viktor vertoeft met veel overvallen op straat) geraakt doordat hij gewoon zijn ontbijtgranen (Comrade Crunch ontbijtgranen, een dikke knipoog naar Captain Crunch) wilt eten, dat is zowat de korte samenvatting van Comrade Crunch. Niet zo'n gestoorde uitwerking als ik had verwacht, maar wel overdreven genoeg om een kwartiertje te vermaken. Leukste moment is ongetwijfeld de infomercial die de kleine Viktor te zien krijgt, maar ook de overvaller die zich van winkel vergist of de winkelbediende die maar naar porno blijft kijken vond ik best nog wel leuk.