Genre: Drama / Horror
Geregisseerd door: Tom Six
Met onder meer: Jessica Morris en Darcy DeMoss
7,1 (60)
Plot The Onania Club
Hanna sluit zich stiekem aan bij een groep genaamd The Onania Club. De leden van dit gezelschap bestaan uit sterke en onafhankelijke vrouwen uit Los Angeles. Ze raken opgewonden door de ellende van anderen. Hanna krijgt echter meer ellende te verduren dan dat ze ooit had kunnen vermoeden. Ze verliest daarbij alles waar ze om geeft.
Johanna Sturgeon
Barbara Dowels
Erica Petrol
Hanna Vertree
Rose Tonning
John Milton
Van onze eigen Tom Six, maar Damn, dat ziet er slecht uit.
Die handheld camera oogt als een vreemde keus trouwens, aan de hand van de shots in de trailer. Het zal bewust zijn, maar oogt nogal cheap hier.
Onanie. Ik herkende het woord nog na al die jaren, benieuwd hoeveel millenials het kennen. Het woord dan.
Schadenfreude is een woord waar ik zelf nog niet bekend genoeg mee ben, maar wel nu en dan tegenkom. Of deze film daar op een zinnige manier aan bij kan dragen, kan ik in elk geval uit de trailer niet opmaken.
Macmanus
Ghehe die Six is wel geestige gast maar hij is zo een slechte filmmaker
Ergens wel knap om het zo goedkoop te laten ogen.
wwelover
Had verwacht dat hij wel iets meer geld bij elkaar zou kunnen krijgen, maar God wat ziet deze trailer er slecht uit zeg. Gister praatje van Six gezien bij film evenement. Die gast is zo ontzettend vol van zichzelf, deelde nog net geen gesigneerde foto's van zichzelf uit.
mgaw
Ik was er ook en vond hem juist heel enthousiast en trots, maar in Nederland kun je altijd beter jezelf gewoon maar naar beneden halen en bescheiden doen dat valt nou eenmaal beter...
john mcclane 2
Is er al een release datum ?
Kan op het net niks vinden ?
john mcclane 2
Jack Torrance
De release kan nog lang op zich laten wachten, aangezien er geen enkele distributor is die de film wilt uitgeven.
Bron: The Onania Club: what is going on with the release? - YouTube
John Milton
Ik zou ook niet staan te springen om mijn COVID-spaargeld erin te steken, maar aan de andere kant ben ik toch stiekem benieuwd. Hoe dan ook zou ik dit no F*cking way in de bios gaan kijken, dus voor mij wordt het VOD, pindakaas of niet.
RedLine
Vraag mij af of dit ooit nog uitkomt. Misschien moet hij toch andere manieren bedenken deze film aan de man te brengen.
Warp
Deze lijkt inderdaad geschrapt te zijn, of niet? Het is al zo lang stil.
M Lomax
Ik had de eer deze 3 jaar geleden te mogen zien op uitnodiging van Tom Six tijdens een besloten voorstelling. Tom Six is een geweldige regisseur die, in tegenstelling tot andere filmmakers in Nederland, het lef heeft om grenzen op te zoeken. Hopelijk krijgt deze film snel een distributeur.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

oudere vrouw verleidt jongere manus militaryrich old man marries young girlhollywood, californiaold girlsolder girls