• 9.376.903 stemmen

Geregisseerd door: Babak Anvari

Met onder meer: Dakota Johnson, Armie Hammer en Zazie Beetz

Plot Wounds

"How Deep Do They Go"

Wanneer Will na een gewelddadige vechtpartij een mobiele telefoon vindt, verandert zijn leven geleidelijk aan in een nachtmerrie. Hij besluit de telefoon te houden totdat de rechtmatige eigenaar terugkeert en alles zal veranderen. Dan volgen er berichten; Will heeft iets dat onuitsprekelijk is ontdekt en het zal langzaam aan het licht komen.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Heel erg benieuwd naar ?? Mysterieus plot en prima cast.

avatar van Daan258

Daan258

Klinkt erg leuk:)

avatar van tattoobob

tattoobob

Yess....ik heb hier zin an.

avatar van clockwork72

clockwork72

Interessant....

In oktober op Netflix te zien!

avatar van remorz

remorz

Poster heeft die typische A24-look.

avatar van clockwork72

clockwork72

kappeuter schreef:

In oktober op Netflix te zien!

. Goed om te horen. Hier wachte ik al een tijdje op.

avatar van Nebeo

Nebeo

Zeer benieuwd. Vanavond maar eens kijken.

keukenzout

Best aardig. Maar liet me enigszins mweh achter want het bleef te oppervlakkig allemaal.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

keukenzout schreef:

Zijn 3 sterren dan niet meer op hun plek?

avatar van scorsese

Matige film waarin een barkeeper een telefoon vindt in zijn bar na een vechtpartij. De eerste helft is wel goed, vooral omdat het verloop zich niet bepaald gemakkelijk laat voorspellen. Maar uiteindelijk blijft het allemaal te vaag en stelt het einde in dat kader ook teleur. Enigszins sfeervol, maar nergens spannend of ongemakkelijk.

avatar van ChantalParis

ChantalParis

Wat een échte nachtmerrie deze film. De dialogen zijn tenenkrommend slecht, de plot is flinterdun en nergens komt de film onder stoom.

Die Sergio Herman lookalike helpt de boel ook niet echt vooruit, wat een ronduit slechte acteur...

Iron Maiden schreef:

Zijn 3 sterren dan niet meer op hun plek?

5/7 perfect score.

avatar van nightbreed

nightbreed

De hoes voorspelt niet veel goeds.

avatar van Nebeo

Nebeo

In een woord? Vreselijk

En dan tiep ik het nog heel netjes

avatar van Brabantze

Brabantze

Begint erg goed en dat blijft tot ergens halverwege de film. Op het einde zat ik echt met een "WTF?" moment. ?

avatar van Warp

Warp

Geen perfect filmpje maar wel erg vermakelijk.

Deed me soms een beetje aan Cronenberg denken. Fijnste aan de film is het mysterieuze sfeertje, gelukkig wordt lang niet alles uitgelegd. De neerwaartse spiraal wordt steeds intenser, de hoofdpersonen verliezen langzaam hun gezonde verstand, wat enkele spannende scenes oplevert.

Een minpuntje is wel dat de film de laatste 20 minuten wat uit de bocht vliegt vanaf de break-up. Verder wel nog leuke bijrolletjes van Karl Glusman en Zazie Beetz, ondanks dat ik me afvraag wat Zazie in zo’n foute kroeg te zoeken heeft.

Verder is het meer dan een aardig tussendoortje. Netflix is wel lekker bezig de laatste tijd.

PS. Viel het iemand overigens nog op dat er op de achtergrond in een scene in de bar heel gewoontjes een dikke topless vrouw rondliep?

avatar van Edogulio

Edogulio

Begint goed en eindigt gewoon slecht. Jammer.

Eerder matig.

't is wel een kleine vooruitgang op Anvari's eerste film, maar het is nog steeds niet echt geweldig. Anvari sleept er een hoop dingen bij die weinig toevoegen en als losse eindjes blijven hangen. Zo zit er uiteindelijk wat drama, mysterie en horror in deze film, maar een logisch geheel wordt het niet.

Sowieso is er een teveel aan drama. Hammer en Johnson zijn erg matige hoofdpersonages wiens relatie amper boeit. Al het gedoe rond de twee valt dan ook een beetje dood. Hammer zal ook nooit een geweldige horror acteur worden, zijn reacties voelen erg fake en ongeloofwaardig aan.

Er zitten wat aardige horror en mystery elementen in, maar de sfeer wordt nooit lang doorgezet en uiteindelijk blijft het bij wat afzonderlijke momenten die er bovenuit steken. Verder blijft het allemaal redelijk vaag, maar omdat redelijk typische horrordingetjes zijn is de impact daarvan miniem.

Mnee, ik vermoed dat Anvari het gewoon zelf niet echt ziet. Belooft niet veel goeds voor de toekomst.

Warp schreef:

Ja dat is Nicole, zij is zo hilarisch.

avatar van Joyce41

Joyce41

Wat een slechte film, ja ok begint aardig maar word niet veel mee gedaan.

Veel vragen en geen antwoorden, eind is ook waardeloos.

avatar van princesspeach

princesspeach

Aparte film. Het verhaal is heel vaag en ik begreep er niks van. Wie is het meisje in de auto?? Die hem volgt. je blijft met heel veel vragen kijken naar de film. En aan het eind krijg je helaas nergens een antwoord op en blijft het onwijs vaag. wat had het getinte meisje en haar vriendje Jeffrey nou voor meerwaarde in de film????

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

De film begon prima en was vanaf het begin mysterieus en dat bleef het tot het eind en dat was jammer. Punt uit. Een 1.5 voor het begin van de film.

avatar van scorsese

Warp schreef:

dat was omdat je dan gratis kunt drinken in die bar.

avatar van Warp

Warp

Oh ja, klopt inderdaad

avatar van UrbanJunglee

UrbanJunglee

Raar filmpie

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Saaiheid en vaagheid troef in dit drama-thrillertje.

Voelde ook allemaal zo traag n raar aan n zat nooit spanning in. Neen hier kon ik echt niets mee.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Begin is idd goed,maar dan......???????,vreemd,hoe en wat en waarom??????2 stars voor het begin,en géén stars voor de laatste 45 min. Blijft dus 2 stars.?

avatar van joolstein

joolstein

“Echoed loudly within him because he was hollow at the core.”

De film opent met een "Heart of Darkness" -citaat, een boek met als thema zelfbeheersing, is gebaseerd op een roman van The Visible Filth van Nathan Ballingrud en heeft als plot een interessant gegeven over een barman die stuit op een ogenschijnlijk bezeten smartphone, waarna zijn leven verandert in een nachtmerrie. Maar ergens gaat er iets mis!

Deze nieuwe film van de Iraanse regisseur Babak Anvari (Under the Shadow) is vooral een onsamenhangende horrorfilm. De regisseur wil teveel! Hangt te lang bij een liefdesdrama en lijkt de horrorelementen en passant er in te voegen. De mobiele telefoon wordt bijna gedegradeerd tot een MacGuffin. De in horrorkringen welbekende kakkerlakken zijn er te vroeg en niet geheel verklaarbaar. Een laptop bezit plots occulte beelden maar hoe ze in het verhaal passen?? Als losstaande scenes zijn ze nog best goed maar als geheel is het vooral mager.

Er moet een aardig budget zijn geweest want we zien de bekende namen van Dakota Johnson (Fifty Shades,Suspiria) Zazie Beetz (Joker,Deadpool 2) en Armie Hammer (Call Me by Your Name,Sorry to Bother You) Echter die laatste overtuigd, ondanks dat hij de film moet dragen, niet echt goed! Er was een minimale verbetering met de regisseur zijn eerste film maar als je in het middelste gedeelte de horror-elementen vergeet en komt met een anti-climax einde (zwart beeld) kan niet heel enthousiast over het resultaat zijn!

avatar van Dennisj

Dennisj

Ze werken in de film ergens naartoe maar ze weten zelf niet helemaal waar de klepel hangt. Het begint allemaal prima en het mystery eromheen is leuk. Maar dan word het een net niet verhaal. Alles wat er gebeurt is het gewoon net niet.

En dan het einde wat moet ik daarmee. Ook gewoon niets. En wat zijn we nou eigenlijk ervan te weten gekomen. Juist..