ad
  • 139.659 films
  • 6.612 series
  • 20.011 seizoenen
  • 431.982 acteurs
  • 280.254 gebruikers
  • 8.087.138 stemmen
Avatar
 
banner banner

Michelin Stars: Tales from the Kitchen (2017)

Documentaire | 82 minuten
2,92 6 stemmen

Genre: Documentaire

Speelduur: 82 minuten

Oorsprong: Denemarken

Geregisseerd door: Rasmus Dinesen

Met onder meer: Guy Savoy, Alain Ducasse, Andoni Luis Aduriz

IMDb beoordeling: 6,5 (102)

Oorspronkelijke taal: Engels

Releasedatum: 3 september 2017

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play

Over Michelin Stars: Tales from the Kitchen

De Michelin-sterren zijn een prestigieus begrip in de wereld van chef-koks, maar het concept heeft ook nadelen voor de restauranteigenaars. Verschillende chef-koks worden geïnterviewd in de spannende periode tot de Michelin-beoordeling en het leven met een Michelin-ster. De autobandenfabrikant startte de beoordeling ooit als manier om mensen meer in de auto te krijgen, maar inmiddels zijn de befaamde sterren uitgegroeid tot iets wat restaurants kan maken of breken.

Externe links

Reviews & comments


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.
zoeken in:
avatar van mrklm

mrklm

  • 3055 berichten
  • 5393 stemmen

Een boeiend kijkje in de mondiale restaurantwereld neemt als uitgangspunt de prestigieuze Michelin-gids, waarin alleen de allerbeste restaurants ter wereld komen te staan met een waardering van 1 tot 3 sterren. Dinesen zocht verschillende chef-koks op in culinaire hotspots als Kopenhagen, New York en Tokio en spreekt met hun over hun culinaire filosofie en de betekenis van een Michelin-ster. Ervaren journalisten plaatsen één en ander in perspectief en uiten scherpe kritiek op de toekenning van Michelin-sterren, onder anderen door een direct verband te leggen met het succes van Michelin in het land en het feit dat het besloten heeft om restaurants in bepaalde regio's simpelweg te schrappen. Bovendien is er een schokkende onthulling over de stand van zaken in de horeca in het algemeen. Ook de directeur van de Michelin-gids komt aan het woord en voor de liefhebbers zijn er veelvuldige shots van met liefde gemaakte culinaire hoogstandjes. Het ontbreken van de critici zelf is een groot gemis.