• 9.374.560 stemmen

Geregisseerd door: Kirby Voss

Met onder meer: Andrew Gude, William McGovern en Kaleigh Macchio

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Love Me True

Een slopende fetisj voor blonde vrouwen dwarsboomt voortdurend Eric zijn enige kans op geluk. Totdat een haarloze man genaamd Stanley zijn appartement binnenkomt en beweert de reïncarnatie van de Russische schrijver Fjodor Dostojevski zijn. Met de hulp van Stanley wordt Eric tot over zijn oren verliefd op Sarah, een brunette.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Eric Roberts

Eric Roberts

Waarschuwing: kijken op eigen risico!!

Alleen kijken als je écht niks anders te doen hebt - anders zonde van je tijd!!

Zulke onzin wordt gelukkig (!!) zelden vertoond.

Ik moet minstens een halve ster geven - maar die is dan ook puur voor de moeite en omdat ik Eric nog steeds een lekker ding vind!

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Deze film heb ik 10 MINUTEN bekeken. En toen stilgelegd. De film duurde maar 1u21min en ... Ze waren altijd bezig aan een proloog, dan een hoofdstuk, daarna waren het WSS nog hoofdstukken. Wat is een film dan van hoofdstukken? Moest de film nu bv. 2u geduurd hebben en bv. 20 min: proloog, hoofdstuk 1, hoofdstuk 2, hoofdstuk 3,... getoond hebben, dan denk ik wel dat ik verder zou bekeken hebben. Dan was de echte film er bv. 80 min. Maar nu met hoofdstukken,... de film wss minder dan een uur.