• 9.370.356 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Jason Massot

Met onder meer: Doug Hines, Scott Maclean, Jo Unwin

Plot My Sex Robot

My Sex Robot duikt in de wereld van het robotfetisjisme. In de Verenigde Staten droomt een select groepje mannen van een robot als partner. Doug Hines en Scott Maclean proberen dit gat in de markt voor hen te vullen door een seksrobot te ontwikkelen. Delosian en Keizo, die al van jongsaf aan hopen op een dergelijk apparaat, volgen de vorderingen op de voet. Voor Edward gaat dit echter niet snel genoeg. Hij schakelt een hypnotiseur in om zijn vriendin Jen te veranderen in een robot.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Weinig intrigerende docu waar uitdieping vrijwel achterwege blijft en hetgeen er daadwerkelijk aan informatie wordt gegeven maar spaarzaam is. Nu is het met zo'n speelduur wel voor de hand liggend dat zaken oppervlakkig blijven. Het helpt echter niet dat ze focussen op zowel mensen met een robotfetisj (incluis achterliggende beweegreden en hoe ze die fetisj bevredigen), als mensen die de vraag ernaar op de markt willen bevredigen - en dan van beide kanten ook meerdere personen. Als je overigens besluit voor meerdere kanten en diversiteit te gaan maak het dan ook écht divers, zo lijkt het me dat er vast ook ergens wel een vrouw te vinden is met een dergelijke fetisj.. of een tiener, u name it. Het zal de docu ook geen goed doen dat de ontwikkelingen van dat moment alweer enigszins outdated zijn.

Onvoldoende.

**½

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Docu kijkt wel redelijk weg, maar goed is die niet. Men wil wel graag iets serieus met die onderwerp met onder meer wat psychologen die dit fenomeen proberen te duiden. Naast dat denk ik ook wel dat over een jaar of 20 seks met robots vrij normaal zal worden, zeker als robots echt als mensen reageren en eruit zien. Maar in deze docu is het allemaal wat amateuristisch. De bouwers zijn toch vooral zolderkamerhobbyisten en omdat die robots totaal nog niet lijken heb je ook het idee naar vooral wat gekkies te kijken. Helemaal als ze iemand ten tonele brengen die zijn vriendin laat hypnotiseren om zo meer robotachtig te worden. Vermakelijk op een zeker niveau, maar niet wat ik hiervan verwacht. 2,5*.