• 9.371.366 stemmen

Genre: Komedie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Matt Hullum

Met onder meer: Gavin Free, Michael Jones en Burnie Burns

Plot Lazer Team

"Mankind's darkest hour needs our brightest team."

Vier vrienden vinden een pak in een neergestort ruimteschip. Ze trekken allemaal een onderdeel aan en krijgen daarmee elk hun eigen 'superkracht'. Ze gebruiken deze eerst voor allerlei doeleinden, maar zijn uiteindelijk de beoogde kandidaten om de wereld te beschermen van de ondergang.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Trailer.

Dit kan wel eens leuk vermaak gaan worden, mijn nieuwsgierigheid loopt in ieder geval de spuigaten uit.

Ik heb er zin in!!!

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Trailer ziet er inderdaad hoopgevend uit.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Wauw, zelden zo'n super foute film gezien, slap verhaal, slap acteerwerk, slecht special effects.

avatar van schumacher

schumacher

Wat was me dit zeg haha.

Echt niet goed hoor. Ga nooit teveel af op een trailer, je komt meer bedrogen uit dan wat anders.

Wat een flutfilm en ik deel de mening van weerwolf79.

Tijdverspilling.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Slappe B film. Het idee van 4 idioten met elk een onderdeel van een superpak vond ik best leuk verzonnen, helaas wordt het teniet gedaan door het slappe acteerwerk en de matige special fx. Nou zou ik daar nog mee kunnen leven als de humor leuk zou zijn geweest maar helaas, ook de humor is niet echt leuk. Misschien 1 à 2 grappige scènes waarbij ik een kleine glimlach had maar voor de rest is het gewoon te flauw. Einde is natuurlijk ook voorspelbaar en erg slap. Zelfs de muziek is niet te pruimen. Geen beste film dus

avatar van Gi-Force

Gi-Force

Zo'n foute film dat het weer leuk wordt. Je moet denk ik wel van gestoorde comics houden wil je dit kunnen pruimen. Alles wat gestoord is komt voor. LEUK

avatar van m1701

m1701

best wel grappig... vooral eerste helft van de film

tegen het einde werd het wat langdradig

avatar van broncode

broncode

Ben altijd blij als ik positief verrast word door iets waarvan ik dacht dit word niks.

Lang geleden dat ik zo gelachen heb met een film, met de perfecte typetjes en de goede oneliners.

De cgi is van lage kwaliteit, maar dat deert de film niet omdat het verhaal best wel origineel is.

Als je dodgeball en get hard leuk vond is deze zeker voor je geschikt.

avatar van Collins

Collins

Het concept van de film over vier personen die elk een stukje ruimtepak aantrekken en daarmee superkrachten ontwikkelen is leuk.

En daar blijft het bij. Het is een aardig idee. De film is niet grappig. De dialogen zijn verstoken van humor. De oneliners ook. Fysieke of visuele humor dan? Nee. Ook niet aanwezig.

Het scifi gedeelte valt door de afwezigheid van humor op door stompzinnigheid en mist elke vorm van spanning en sensatie.

Vervelende personages en slecht acteerwerk maken de ellende compleet.

Erg.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik had eigenlijk stiekem gehoopt een leuke sciencefiction/humor film te gaan zien, maar als ik de gemiddelde stemmen hier bekijk denk ik dat ik bedrogen uitkom.

Denk dat ik deze dan maar aan me voorbij laat gaan.

avatar van flamingant

flamingant

Na 20min uitgezet... Te fout naar mijn zin...

avatar van blurp194

blurp194

Super flauw, melig, matige special effects, een onzinnig verhaal.

In precies die combinatie dat het toch leuk wordt. De voorspelbare grappen zijn flauw en plat, maar wel weer heel goed getimed. Misschien moet je er in een bui voor zijn, maar dat was ik kennelijk, want ik kon er best om lachen. De cast is precies op de goeie melige snaar aan het spelen, zodat het niet meer zoveel uitmaakt dat het allemaal slappe onzin is of dat er misschien niet heel best geacteerd wordt, of dat de production values twijfelachtig zijn. En het onzinnige verhaal is net weer verrassend genoeg om toch fris te blijven.

Kortom, best leuk en misschien des te leuker omdat je dat zelfs halverwege de film nog eigenlijk niet verwacht.