• 9.372.347 stemmen

Geregisseerd door: Andrew Putschoegl

Met onder meer: Larisa Oleynik, Pat Carroll en Molly Hagan

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot BFFs

"Just beacause they love each other doesn't mean they have to like it."

Kat & Samantha zijn al jaren beste vriendinnen. Wanneer Samantha de onwillige Kat ervan overtuigt om te profiteren van een weekendje vakantie bij een relatietherapie resort, door te doen alsof ze een koppel zijn, denken ze te kunnen relaxen bij het zwembad en misschien wat leuke verhalen te horen te krijgen. Hoe moeilijk kan het zijn? In plaats daarvan staat hen een intensieve workshop te wachten met echte koppels die vechten om hun relatie te redden. Naarmate het weekend vordert, worden Sam & Kat zich bewust van hun eigen tekortkomingen en beginnen ze zelfs in hun eigen schijnvertoning te geloven. Wanneer de grens tussen vriendschap en liefde begint te vervagen, moeten ze zichzelf afvragen: zou het mogelijk kunnen zijn dat er meer tussen hen is dan vriendschap alleen?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van SimonV

SimonV

Prima film, waarmee ik me prima vermaakt heb. Een film die zich in een resort met relatietherapie kan makkelijk vervallen op koppels of begeleiders met rare, karikaturale, 'afwijkingen'. Natuurlijk zijn er meerdere koppels met problemen, maar karikaturaal wordt het nergens. Ook het verhaal van de dames lijkt geloofwaardig. Humor zorgt voor een glimlach. Camera- en acteerwerk is allemaal standaard.

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Nu te zien op TV > ONS

avatar van eldorado

eldorado

Een komedie die niet grappig is. Een ramp dus...

avatar van AngelicV

AngelicV

Soms ligt liefde meer voor de hand en is dichterbij dan een mens denkt. Dit alles in een resort voor relatietherapie waar issues voorbij komen die veel mensen zullen herkennen. Acteerwerk van Karsian, Grant en Thornton spant de kroon. Vermakelijk, niet te diep en makkelijk wegkijkend. Post it scene komisch, doch ook goede sessie.