• 9.370.399 stemmen

Geregisseerd door: Andreas Schnaas

Met onder meer: Andreas Schnaas en Anke Prothmann

Gesproken taal: Duits

Plot Violent Shit II

De zoon van de massamoordenaar Karl The Butcher, Karl Jr., wordt door zijn al even zieke moeder geïndoctrineerd om wraak te neme op de moordenaars van zijn vader. Karl Jr. verschanst zich in een bos en lokt zijn slachtoffers één voor één naar de plaats van hun dood.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Je gelooft het nooit, maar de "Violent Shit"-films zijn heuse cultfilms in Duitsland ... ik heb ze zelf nooit gezien, maar naar verluid zijn het "Brain Dead"-achtige toestanden ... smakelijk

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Ik heb wel Zombie 90 van dezelfde maker gezien, en tenzij je een fan bent van homevideo gore vindt je het helemaal niks! Echt gewoon met de sony homevideo opgenomen.

Wel lachen !!

avatar van Hemdale

Hemdale

beter dan de eerste

avatar van Derkje

Derkje

Slechter dan de eerste was bijna niet mogelijk, tot dat dit deel uitkwam, meine gute wat een slechtgemaakte film. 0.5 (lager gaat niet, anders zat ik op een temperatuur van -90)

avatar van kinky queen

kinky queen

de geweldigste undergroundfilm ooit!!

avatar van joshua81

joshua81

bij deze films gaat het niet om kwaliteit!!!

het gaat puur om wansmaak!!!

dus heerlijk!!!!

nepper kan niet meer bloed kan niet!!!

heerlijk toch?

avatar van Vascago

Vascago

waanzinnig slecht. Cijfer dat er staat voor deze film is veel te hoog. Ik zou eigenlijk een -100 willen geven, maar kan helaas niet lager dan 0.5

avatar van yorgos.dalman

yorgos.dalman

Ho, ho! Zelfs wansmaak mag stijl hebben. Zie het oeuvre van Jörg Buttgereit voor details. Dit is gewoon tenenkrommende Bull Shit.

avatar van Vascago

Vascago

yorgos.dalman schreef:

Geen Bull Shit maar Violent Shit

avatar van Boeikens

Boeikens

Blijft reteslecht.

Weinig of geen verbetering t.o.v. deel 1.

avatar van Lui

Lui (crew films)

Slechte, maar vermakelijke rommel.

Eigenlijk weet ik niet wat ik voor positiefs moet vertellen over deze film. Alles is slecht, goedkoop en amateuristisch; het acteerwerk, het camerawerk, de gore. "Karl The Butcher" ziet er best stoer en bruut uit met zijn metalen masker, maar komt helemaal niet gestoord over. Zijn moeder - die eruit moet zien als een oudere vrouw - zag er door de make-up eerder uit als een levend lijk.

Ik heb vooral moeten lachen om de bizarre dialogen tussen moeder en zoon.

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV