• 9.375.336 stemmen

Geregisseerd door: Mark Atkins

Met onder meer: Cole Parker, Chloe Farnworth en John Freeman

Plot Road Wars

"WELCOME TO HELL!"

Nadat de watervoorzieningen op aarde uitgeput zijn, vormen de overlevenden bendes die over de wegen rondzwerven, allen tot de tanden bewapend en wanhopig op zoek naar water. Maar wanneer een nieuw ras van bloed-drinkende mensen zijn opgang maakt, moeten de overlevers strijden tegen een nieuwe levensgevaarlijke bedreiging.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Nieuwe van The Asylum. Had volgens de makers oorspronkelijk niets te maken met de aankomende nieuwe Mad Max-film - de titel impliceert iets anders maar dat is naar het schijnt een beslissing van hogerhand. Zie en oordeel zelf dus wordt voor mij weer het credo. Mijn vooroordelen zijn in elk geval positief - het ergste wat er kan gebeuren is dat het tegen valt.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Dit lijkt mij een slap aftreksel te gaan worden van Mad Max.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat een ontzettend zwak en flauw verhaal zeg. Konden ze nou echt niks originelers bedenken?

Nee, het zal heel raar moeten lopen wil ik deze film gaan kijken. Soms kan het gewoon te overdreven flauw zijn. En ik ben er bijna van overtuigd dat er nog een hoop mensen zijn die dit een aardige film zullen gaan vinden.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Valt reuze mee, kruising tussen Mad Max en zombie-achtige films. De beschrijving hier klopt alleen voor geen meter.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Aangezien Mad Max, voor mij, alleen in 3D te zien is, zette ik liever deze ''imitatie'' van Asylum op. Fuck die commerciële onzin, zo'n film hoort rauw te zijn; zonder die gimmicks. Ik gebruik de term imitatie in dit geval iets losser dan normaal gesproken. De aanwezigheid van mutanten doet namelijk toch wat anders vermoeden. Setting en aankleding genieten wel van een minder budget. Is niet iets wat zo'n film snel opbreekt. Hoe dan ook één van de betere Asylum titels... voor wat het waard is

avatar van Phantasm

Phantasm

Gewoon waardeloos, met moeite uitgekeken en dit lijkt helemaal niet op een Mad Max film, weg ermee.

avatar van toontjelager

toontjelager

dom filmpje , zonde van de tijd en het geld . Er zijn zelfs extra's op de dvd , zoals een making of , en ze nemen zichzelf nog serieus ook , ongelooflijk . Toch 1 ster voor de making of .

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Was nog wel te doen inderdaad. Het verhaal en personages blijven altijd een zwak punt bij een film van The Asylum maar... Het ging best. Je hebt niet veel nodig om een paar omgebouwde oude auto's door de woestijn te laten racen, en het ziet er nog best spectaculair uit, ook het werk met de vlammenwerper was leuk. Een alleszins aardig tussendoortje.