• 9.369.458 stemmen

Stranded in Paradise (2014)

Romantiek / Komedie | 88 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Bert Kish

Met onder meer: James Denton, Vanessa Marcil en Cindy Pickett

• meJane Bekijk via meJane

Plot Stranded in Paradise

De gedreven human resources medewerker Tess Nelson is uit op een welverdiende promotie, maar in plaats daarvan wordt ze ontslagen. Ze besluit dat een zakenreis naar een conventie in Puerto Rico een goede manier is om een nieuwe baan te vinden. Vanaf het begin is de reis echter een ramp en door een naderende orkaan is terugvliegen niet mogelijk. Als ze de knappe medereiziger Carter ontmoet, geeft hij haar een ander perspectief op het leven en de liefde.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van JANSSEN90

JANSSEN90

Gezellig filmpje.

Het ging, niet meer niet minder, 2.5 ster.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

De 2.5 sterren die Netflix heeft gegeven aan de film, de korte duur en het gebrek aan recensies op Moviemeter hebben mij over de streep getrokken om deze film een kans te geven. Foutje van mijn kant.

Wat een extreem zoetsappige rotzooi. Ik ben absoluut geen Hallmark criticus, maar deze film kon echt niet. Zelden zo'n 'neppe' film gezien. Het decor, belichting, verhaal, acteerprestaties, rollen, werkelijk bijna alles kwam ontzettend nep over. James Denton kwam er met zijn extreem Hollywood uiterlijk en uitermate slechte acteerprestaties nog boven op. Het enige positieve zijn de shots in Puerto Rico die enigszins iets positief bijdragen aan de sfeer in de film. 1*

avatar van Decec

Decec

Goed komedie/romantiek TV Movie...

Leuk verhaal...

Goed en grappig acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid

(Dolby Digital)...

Prima camerabeweging...

Dit is gewoon TV Movie...

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Mooi onderwerp, maar o zo simpel verfilmd.... Het gaat in het leven niet om geld en zekerheid, maar om liefde en doen waar je gelukkig van wordt..... ☺️

avatar van Doortje NL

Doortje NL

Wat een slechte film!! Kan mij geen slechtere film bedenken. Ben lid geworden van MovieMeter om mijn recensie achter te laten om hopelijk iedereen te behoeden om te gaan kijken.