• 9.372.548 stemmen

Geregisseerd door: Jeff Bleckner

Met onder meer: Jason Lee, Minka Kelly en Maggie Elizabeth Jones

Plot Away & Back

"Why do paths cross?"

Als een zeldzame zwaan op zijn boerderij landt, besluit weduwnaar Jack Peterson met zijn drie kinderen de zwaan en haar eieren te beschermen. Ze krijgen bezoek van vogelkenner Jennie Newsom die de vogels wil bestuderen. Tot spijt van Jack heeft Jennie echter meer oog voor de zwanenfamilie dan voor zijn familie. Als de zwanen migreren, vertrekt ook Jennie. Jacks dochter Frankie probeert Jennie terug te halen en te koppelen aan haar vader.

Jack Peterson

Amanda Nethercott

Dr. John Betts

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Een echt Hallmark-product. Mierzoet, met een flinke dosis drama. Maar alles komt natuurlijk goed op het eind, anders kan Hallmark beter zichzelf opdoeken. Er wordt op zich redelijk geacteerd en het verhaal is ook nog wel te doen.

Jammer is dan wel weer dat een groot gedeelte van de vliegende en zwemmende zwanen gewoon uit de computer komen. Het ziet er behoorlijk nep uit.

Tja,

En wat ik moet denken van die verwijzing naar ET, als de zwanen wegvliegen voorbij een volle maan......

avatar van RoFFeL

RoFFeL

Mooie family feel good film die ook heel geschikt is om met kinderen te kijken. Daarbij weer wat geleerd over de trompet zwaan. van mij krijgt hij een 7 ****