Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Mischa Barton, Ving Rhames en Luke Goss
Bekijk via Prime Video
Plot Operator
"Whats your emergency?"
Pamela is een telefoniste van het alarmnummer met een vervreemde echtgenoot, Jeremy, die een politieagent is. Wanneer hun dochter wordt ontvoerd en gegijzeld moeten ze noodgedwongen de instructies van de ontvoerder opvolgen. De ontvoerder wil dat ze alle politie- en brandweereenheden naar verschillende afgelegen locaties in de stad sturen waar chaos hen te wachten staat. Pamela en Jeremy moeten een keuze maken: de stad redden of hun dochter redden.
Pamela Miller
Grace
Kondoro
Meh... Ik ga er op wachten.. Maar verwacht er niet echt veel van LOL
deRappe
Een geweldige film......actie in overvloed......spannend tot het eind! Een regelrechte aanrader!
Nixon17
Deze fllm was als een russisch vliegtuig de hele reis denk je dat het gaat neerstorten maar uiteindelijk kom je toch aan. Het verhaal wankeld de hele film. Aan het einde van de film blijf je vooral met vragen zitten. Vraagt blijft gewoon heel erg waarom je als crimineel iets aanpakt zoals in de film lijkt allemaal nogal omslagtig. Daarnaast zitten er een paar stukjes in waar Rambo nog een puntje aan kan zuigen. Zo gooien nog net niet met atoombommen en dat de held dan met een mes alsnog de atoombom gooiers verslaat maar het scheelt niet veel. In een film als Rambo past dat soort actie maar in deze film helemaal niet. Dan zijn er nog zeer mattige special effects en een meisje wat helemaal niet goed kan acteren. Voor de rest viel het erg mee maar dat kind kan er niks van gelukkig zijn dat maar een paar minuten. Al met al wel veel actie en het blijft idd spannend. Krap aan 3 sterren.
Waku
Beetje ongeloofwaardig maar verder best spannend filmpje.
Doordat de " Operator" blijvend de spanning opvoert en nauwelijks dode momenten kent raast de thriller een kleine anderhalf uur vermakelijk over het scherm.
bjerik76
een beetje ongeloofwaardig? totaal ongeloofwaardig.
Er worden wel hele domme fouten en keuzes gemaakt, de zogenaamde ontvoerder die vanuit zn stoel overal de regie over heeft, alles hoort,ziet en dus een soort "phone booth met saw valletjes speelt.
Het maakt de film alleen maar meer tot een flop i.p.v. een hoogtepunt naar de ontknoping.
En dat terwijl de hele open afdeling van de alarmcentrale door blijft telefoneren, terwijl niemand Pamela ziet en hoort struggelen door de telefoon met wat er op haar beeldscherm gebeurt.
lau12345
Ongeloofwaardig moeder komt niet echt bang over of wat dan ook in zon situatie . Voor de rest sluit ik mij de reactie hierboven aan . Ook voorspelbaar vanaf het begin .
Superkuuk
spannend...waar? wat was dit een slechte b film , zeker voor een productie van 2015..Het had net zo goed uit 1989 kunnen zijn. En Ving Rhames verdient een pulp fiction Butt Plugg..wat speelt die man in veel rommel films, over Luke Goss niets dan goed----NOT---0.....Oh My God....wat is dat een natte krant.
filmkul
Matige actie thriller. Het verhaal is zwak en zit vol gaten en ongeloofwaardigheden. Het tempo en speelduur zijn prima. De zogenaamde twists zie je van verre al aankomen. De actiescenes zijn soms best aardig, met wat zwakke special effects. De acteurs doen hun werk, meer ook niet. Verder ziet de film er best verzorgd uit. 2.0
Brabants
Ondanks dat het een vrij generiek verhaal is, is het een vrij solide plot. De actie zit cinematografisch voldoende in elkaar, maar het acteerwerk is een lachertje. Zo slecht dat het de hele film te belachelijk voor woorden maakt. Ving Rhames en Luke Goss lekker bij het grof huisvuil zetten.
macrobody
Erg vergezocht verhaal. Boeide me dus helemaal niet. Dialogen ook ver onder de maat. Wat zeg je als je een auto aan het rammen ben? Iets in de trant van: "wat gebeurt er". Nou ja. Nee, dan beter The Call met Halle Berry, die is veel beter te pruimen als 911 operator.
Rokebo
Goedkope film, het is ook niet meteen duidelijk dat de partner in het complot zit hahahahah. Er goedkoop in elkaar gezet, Eind van film klopppen dingen totaal niet, voorbeeld:
dode zit eerst recht op tegen de bus aan de linker kant, het volgende moment ligt hij. Dan maar te zwijgen van de achtervolging op die 3 witte busjes. Ongeluk met tractor klopt volledig niet, En dit is maar een kleine greep uit de fouten en niet juiste acties/scenes en dergelijke in de hele film, ERG GOED KOOP, veels te dure acteurs, waardelose producer !!!!!!!!
Geen aanrader tenzij je niks anders kunt vinden, hahahaha.
schumacher
Middelmatige film die zoals hier gepost is geweest nogal goedkoop is, acteurs niet je datte, zwakke special effects, ongeloofwaardig mag er ook niet aan ontbreken
Enige reden wrm ik toch nog wat punten heb gegeven is omdat de film niet saai is en er toch een aantal goeie scenes inkomen, op zich vermakelijk, jammer van de te vele andere zaken die de film verpesten want der zat veel meer in.
Marvinleeaday
Kan mij wel vinden in de negatieve bovenstaande reacties, ongeloofwaardig en voorspelbaar was het zeker. Voor het nodige spektakel half puntje extra.
DjFrankie
Kan hier weinig zinnigs aan toevoegen mee eens.
Pestiis
Wel een geinig filmpje voor zo even tussendoor.
Alleen de FX waren op sommige momenten echt zwaar onder de maat...
xxERWINxx
Redelijk spannende actie / thriller. Ik had een verhaal als dit niet eerder gezien, sommige dingen waren wel voorspelbaar zoals de collega agent die bij de overvaller hoorde voor de rest kijk je de film wel uit omdat je wilt weten hoe dit afloopt daarom ook best spannend.
Al met al een vermakelijke film, maar wel wat standaard en er gebeurd niet zo heel veel aan actie.
Dantie
Film valt eigenlijk wel mee, gewoontjes lekker wegkijken en niet serieus te nemen.
Plot was echter zwak te noemen.
Creative-lady
Saaie film!!! heb hem na een halfuur stilgelegd. Heen en weer enkel met telefoongesprek? Pffff... En het duurde 15 minuten voor het meisje ontvoerd werd en het duurde nog wat lang voor Pam wist dat haar dochter ontvoerd werd EN!!! daar hebben we niets van gezien. SAAIE film!

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen