• 9.372.862 stemmen

3 Türken & ein Baby (2015)

Komedie | 95 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: 3 Türken und 1 Baby

Oorsprong: Duitsland

Geregisseerd door: Sinan Akkus

Met onder meer: Kostja Ullmann, Frederick Lau en Christoph Maria Herbst

Gesproken taal: Duits

Plot 3 Türken & ein Baby

De drie broers Celal, Sami en Mesut, ieder de dertig voorbij, wonen nog steeds bij hun ouders in Frankfurt. Maar ze hebben geen andere keuze: rokkenjager Celal probeert zich nog steeds over de scheiding van zijn vriendin Anna heen te zetten en de opvliegende Sami heeft absoluut geen geluk in de liefde en heeft het moeilijk met zijn dagelijkse woedeaanvallen. En de jongste, Mesut, wacht nog steeds op zijn doorbraak als muzikant.

avatar van Mescaline

Mescaline

Helemaal zo slecht nog niet! De hoofdrol-acteurs doen het heel aardig en de baby in kwestie is ook nog eens super schattig, nu ben ik daar meestal niet zo gevoelig voor maar dit kind komt gewoon erg lief over en dat helpt de film zeker in het voordeel.
Natuurlijk is het verhaal voorspelbaar en de laatste 20 minuten gaan in de bekende richting, maar dat kan je eigenlijk al weten als je deze film aanzet.

Best leuke grappen ook hier en daar! Soms is het niet meer dan een glimlach maar andere momenten moest ik best wel lachen. Bijvoorbeeld met die oudere dame waar hij heen gaat, erg komische scene..

Best een fijn tussendoortje maar de laatste 20 minuten(ook al zie je het aankomen) halen toch wat vaart eruit.
Het eerste uur krijgt met gemak een 3,5 van mij, door het laatste half uur ga ik toch naar 3. Maar 3 is nog steeds niet slecht natuurlijk!

De film staat op Netflix en verdiend wat meer aandacht!

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

De Duitstalige remake van 3 Hommes et un Couffin, en de eerste film voor acteur Eko Fresh.

Het concept mag bekend zijn. Ondanks wat de titel doet vermoeden, is Kostja Ullmann niet van Turkse afkomst. Het acteerwerk en het script zijn niet heel sterk. Verder bevat de film zo nu en dan wat aardige fragmenten, maar weet zich helaas niet te meten met zijn voorgangers.

2,5 *