• 9.369.537 stemmen

Frankenstein vs. The Mummy (2015)

Horror | 115 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Damien Leone

Met onder meer: Max Rhyser, Ashton Leigh en Brandon deSpain

• meJane Bekijk via meJane

Plot Frankenstein vs. The Mummy

"The epic battle has begun"

Dr. Victor Frankenstein en Egyptoloog Naihla Khalil zijn beiden hoogleraar aan een toonaangevende medische universiteit. Victor's nieuwste gruwelijke "experiment" is het gereanimeerd lijk van een sadistische gek en de meest recente vondst van Naihla is de vervloekte mummie van een kwade farao. Wanneer de twee monsters voor een episch gevecht tegenover elkaar staan, is niemand veilig voor de slachting.

Dr. Victor Frankenstein

Naihla Khalil

Frankenstein's Monster

Trailer geplaatst.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Op een of andere manier is mijn nieuwsgierigheid toch wel gewekt.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Zelfde hier. Klinkt als de betere slechte cinema (al heb ik nu waarschijnlijk al teveel verwachtingen)

avatar van Jake the muss

Jake the muss

Op zich helemaal geen onaardige film, alleen het monster van frankenstein......kan alleen maar zeggen, Death metal zanger met het gezicht van Rocky Dennis (mask)........

avatar van GuidO96

GuidO96

De film heeft vermaakt, maar ook niet meer dan dat. De film had zeker een minuut of 30 korter gekund, het verhaal wat wordt verteld heeft weinig functie in de film. Qua Gore is de film prima te doen. De vergelijking met Frankenstein is wel erg ver te zoeken, maar je hebt toch een naam nodig die verkoopt....

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Prachtige slechte cinema, het verhaaltje loopt zo mooi en onnozel door dat het op een bepaald niveau wel vermaakt. Als ik deze in de bios zou aanraden, adviseer ik (lust ik zelf niet) een grote beker popcorn erbij met een halve liter frisdrank en je komt deze 2 uur wel door. Het verhaal had korter in elkaar geflanst kunnen worden, niemand die het gemerkt had.

Ik vond trouwens Frankenstein heel goed in elkaar zitten, je zult zo iemand maar tegen komen in het schemer, de ogen, de tanden in de mond, echt angstaanjagend. The mummie was ook niet slecht in elkaar gezet en zo nu en dan kon je er ook nog wel om lachen. Aardige b-film!!!

avatar van hbarendrecht

hbarendrecht

Ik sluit mij aan bij de vorige sprekers. Het gaat nergens over, maar verveelt ook niet. Een soort slapstick met schrikeffecten.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, valt mij op dat er nog niet zoveel reacties zijn op deze film.

Laat ik beginnen met dat deze film niets meer te maken heeft met de vorige delen van The Mummy.

Het is gewoon een horror film tussen 2 monsters Frankenstein en The Mummy die elkaar op het einde van de film pas treffen.

Ik heb veel gore gezien en veel bloed dus voor de liefhebber is deze film geschikt ervoor.

Er zat een mooie spannende sfeer in de film, verhaal was redelijk en er zat voldoende horror en actie in.

Ik heb me hiermee wel vermaakt, de monsters zagen er ook prima uit!

Een film die je nog wel even zal bij blijven..

avatar van Kondoro

Kondoro

xxERWINxx schreef:

valt mij op dat er nog niet zoveel reacties zijn op deze film..

Vind ik niet bepaald verrassend.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke, spannende horrorfilm met veel gore en genoeg bloed. Prima vermaak.