• 9.372.586 stemmen

Hasee Toh Phasee (2014)

Komedie / Romantiek | 141 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: India

Geregisseerd door: Vinil Matthew

Met onder meer: Sidharth Malhotra, Parineeti Chopra en Adah Sharma

Gesproken taal: Hindi

Plot Hasee Toh Phasee

"Love Goes Cuckin Frazy"

Tien jaar na hun eerste ontmoeting komen Nikhil en Meeta elkaar opnieuw tegen. Nikhil heeft een week de tijd om te bewijzen dat hij een goede kandidaat is om te trouwen met Meeta's zuster Karishma. Maar tijdens die week komen de oude bekenden wel heel erg dicht bij elkaar.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

Doorsnee Bollywood-romcom, helemaal toegespitst op de betrekkelijke nieuwkomers Sidharth Malhotra en Parineeti Chopra. Hartstikke voorspelbaar, maar kijkt niettemin in weerwil van de lange speelduur best lekker weg. Vooral leuk.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11901 berichten

Dezelfde score van mij als BBarbie maar ik ben minder enthousiast. Fletse kleuren en het verhaal was onnodig gecompliceerd met zijn zakelijke bezigheden en die van haar in China. In tegenstelling tot haar hoofdrol in de Girl on the Train re-make vond ik Parineeti Chopra hier wél leuk. Sidharth Malhotra heb ik nu in een paar films gezien en ik vind het nog steeds niet een acteur die ik graag bezig zie.

Een scène voor de spiegel tussen de twee was mooi, en het nummer Punjabi Wedding Dance dat daarop aansloot lag lekker in zicht en gehoor, hoewel niet passend bij de toch serieuze toon van de rest van de film.

Een kleine 3,0*, minder dan wat ik normaal voor Bollywood romkoms geef.