• 9.370.356 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Daniel Waters

Met onder meer: Brad Renfro, Dominique Swain en Peter Stormare

Plot Happy Campers

"The excitement is In-tents!"

De leider van het jeugdkamp krijgt een bizar ongeluk. De groep van kamp-begeleiders neemt de leiding over zodat de kinderen toch een plezierige vakantie kunnen krijgen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht omdat de jeugdige begeleiders zelf nooit geleerd hebben hoe het is om verantwoordelijk te zijn over anderen.

avatar van Diesel

Diesel

5* bisse?

avatar van Diesel

Diesel

Amusante teenage komedie met leuke rollen, grappige momenten en een geslaagde soundtrack. + Renfro is een geweldige acteur. 3*

Alternatief plaatje

avatar van Chavez

Chavez

Ongelooflijk dat ze deze film gemaakt hebben. Ik denk dat deze film is gemaakt voor pubers? Nou deze puber vond er echt niet aan. (Super) Slecht acteer werk en het verhaal is gewoon slecht. Ik heb niet kunnen lachen.

avatar van mikey

mikey

Surrealistische summercampflick is zowel anarchistisch als hippisch . Maar blijkt eigenlijk een leugen en wordt ook nog eens belerend: en zo hoort het.***

Phoebe Cates is old school

Thats right!

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Deze film ging werkelijk nergens over. Leek wel een dubbele aflevering van een droge puber-serie, maar wel een erg vermakelijk serie. Mooie beelden en sfeer en erg vermakelijk, de film keek lekker weg.

avatar van Najim

Najim

erg saaie film....het ging werkelijk nergens over.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Redelijk amusant filmpje. Heeft niet echt iets bijzonders om het lijf. Maar de gebruikelijke perikelen die pubers zo bezighouden zijn toch leuk om te volgen. Ook al zijn ze al vaak herhaald. De film verveelt nergens...Daarom een 2,5*

avatar van predator89

predator89

IK vond hem niet erg goed. Wat is nou eigenlijk het verhaal, een paar teeners die de sexualiteit ontdekken. Of een zomerkamp dat in de soep loopt? Ze hadden het wel wat duidelijker mogen maken.

avatar van Zeeleeuw

Zeeleeuw

En daar zit je dan. Anderhalf uur te kijken naar een stel rondrennende, opgewonden pubers..

Leuk?

Niet echt...

avatar van baraka

baraka

Dit is een van de weinige DVDs die ik heb weggegooid. Dat moet toch genoeg zeggen. Prutswerk

avatar van Missbandidas

Missbandidas

Ik weet niet wat ik van deze film moet verwachten.. aangezien brad mijn held was wil ik deze film ff kyken..

maar ik kan hem nergens vinden..