Ousmane Sembene

mijn gemiddelde
3,43
123 stemmen

Geboren:
1 januari 1923
Ziguenchor (Senegal)

Overleden:
9 juni 2007 (84 jaar)
Dakar (Senegal)

Er staan 9 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 123 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,43 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,65

Filmografie

3,62 (17)
La Noire De... (1966)
Alternatieve titel: Black Girl
3,50 (2)
Mandabi (1968)
Alternatieve titel: Le Mandat
3,33 (6)
Emitai (1971)
Alternatieve titel: Dieu du Tonnerre
3,27 (11)
Xala (1975)
Alternatieve titel: Impotence
3,35 (10)
Ceddo (1977)
3,30 (5)
Camp de Thiaroye (1987)
3,17 (3)
Guelwaar (1992)
Faat Kiné (2000)
3,45 (69)
Moolaadé (2004)