menu

Gleb Panfilov

mijn gemiddelde
3,43 (27)
27 stemmen

Geboren:
21 mei 1934 (84 jaar)
Magnitogorsk (Sovjet-Unie)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 27 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,43 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,70

Filmografie

  • 3,33 (3)
    V Ogne broda Net (1968)
    Alternatieve titel: No Path through Fire
  • 3,43 (7)
    Nachalo (1970)
    Alternatieve titel: The Beginning
  • 3,50 (1)
    Proshu Slova (1977)
    Alternatieve titel: I Want the Floor
  • 3,83 (3)
    Tema (1979)
    Alternatieve titel: The Theme
  • 1,75 (2)
    Vassa (1983)
  • 3,50 (8)
    Mat (1989)
    Alternatieve titel: Mother
  • 4,00 (3)
    Romanovy: Ventsenosnaya Semya (2000)
    Alternatieve titel: The Romanovs: An Imperial Family