menu

Gleb Panfilov

mijn gemiddelde
3,38 (32)
32 stemmen

Geboren:
21 mei 1934 (86 jaar)
Magnitogorsk (Sovjet-Unie)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 32 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,38 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,67

Filmografie

  • 3,25 (4)
    V Ogne broda Net (1968)
    Alternatieve titel: No Path through Fire
  • 3,44 (8)
    Nachalo (1970)
    Alternatieve titel: The Beginning
  • 3,50 (1)
    Proshu Slova (1977)
    Alternatieve titel: I Want the Floor
  • 3,75 (4)
    Tema (1979)
    Alternatieve titel: The Theme
  • 2,00 (3)
    Vassa (1983)
    Alternatieve titel: Васса
  • 3,44 (9)
    Mat (1989)
    Alternatieve titel: Mother
  • 4,00 (3)
    Romanovy: Ventsenosnaya Semya (2000)
    Alternatieve titel: The Romanovs: An Imperial Family