menu
?

Zivojin Pavlovic

mijn gemiddelde
3,58 (6)
6 stemmen

Geboren:
15 april 1933
Sabac (Joegoslavië)

Overleden:
29 november 1998 (65 jaar)
Belgrado (Federale Republiek Joegoslavië)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 6 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,58 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,34

Filmografie

  • 4,00 (1)
    Grad (1963)
    Alternatieve titel: The City
  • 3,50 (1)
    Neprijatelj (1965)
    Alternatieve titel: The Enemy
  • Povratak (1966)
    Alternatieve titel: The Return
  • 3,50 (1)
    Budjenje Pacova (1967)
    Alternatieve titel: The Rats Woke Up
  • 4,00 (1)
    Kad Budem Mrtav i Beo (1967)
    Alternatieve titel: When I Am Dead and Gone
  • 3,50 (1)
    Zaseda (1969)
    Alternatieve titel: The Ambush
  • 3,00 (1)
    Rdece Klasje (1970)
    Alternatieve titel: Red Wheat
  • Drzava Mrtvih (2002)
    Alternatieve titel: The State of the Dead