Gareth Evans

mijn gemiddelde
3,43
2515 stemmen

Geboren:
1980
Hirwaun (Verenigd Koninkrijk)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 2515 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,43 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,82

Filmografie

Footsteps (2006)
3,18 (85)
Merantau (2009)
Alternatieve titel: Merantau Warrior
3,49 (1447)
Serbuan Maut (2011)
Alternatieve titel: The Raid
2,71 (280)
V/H/S/2 (2013)
Alternatieve titel: S-VHS
3,62 (703)
The Raid 2: Berandal (2014)
Alternatieve titel: The Raid 2
Apostle (2018)