menu

Aleksandar Petrovic

mijn gemiddelde
3,23 (20)
20 stemmen

Geboren:
14 januari 1929
Parijs (Frankrijk)

Overleden:
20 augustus 1994 (65 jaar)
Parijs (Frankrijk)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 20 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,23 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,54

Filmografie

  • Dvoje (1961)
    Alternatieve titel: And Love Has Vanished
  • 3,70 (5)
    Tri (1965)
    Alternatieve titel: Three
  • 3,25 (6)
    Skupljaci Perja (1967)
    Alternatieve titel: I Even Met Happy Gypsies
  • Il Maestro e Margherita (1972)
    Alternatieve titel: The Master and Margaret
  • 2,94 (9)
    Gruppenbild mit Dame (1977)
    Alternatieve titel: Group Portrait with a Lady
  • Seobe (1989)
    Alternatieve titel: Migrations