menu
?

Buddhadev Dasgupta

mijn gemiddelde
2,48 (22)
22 stemmen

Geboren:
11 februari 1944 (76 jaar)
Anara (India)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 22 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,48 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,67

Filmografie

  • Dooratwa (1979)
    Alternatieve titel: Distance
  • Neem Annapurna (1979)
    Alternatieve titel: Bitter Morsel
  • Grihajuddha (1982)
    Alternatieve titel: The Crossroad
  • 3,50 (1)
    Charachar (1993)
    Alternatieve titel: Shelter of the Wings
  • 3,00 (1)
    Lal Darja (1997)
    Alternatieve titel: The Red Door
  • 2,44 (9)
    Uttara (2000)
    Alternatieve titel: De Worstelaars
  • 2,28 (9)
    Mondo Meyer Upakhyan (2002)
    Alternatieve titel: A Tale of a Naughty Girl
  • 2,75 (2)
    Swapner Din (2004)
    Alternatieve titel: Chased by Dreams