?

Eiichi Yamamoto

mijn gemiddelde
3,13
28 stemmen

Geboren:
22 november 1940 (76 jaar)

Er staan 5 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 28 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,13 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,64

Filmografie

3,25 (2)
Janguru Taitei (1966)
Alternatieve titel: Jungle Emperor Leo
3,12 (4)
Sen'ya Ichiya Monogatari (1969)
Alternatieve titel: One Thousand and One Nights
2,75 (2)
Kureopatora (1970)
Alternatieve titel: Cleopatra: Queen of Sex
3,19 (18)
Kanashimi no Belladonna (1973)
Alternatieve titel: Belladonna of Sadness
2,75 (2)
Ôdîn - Kôshi Hobune Stâraito (1986)
Alternatieve titel: Odin: Photon Sailing Ship Starlight