G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

776 stemmen | gemiddelde 2,87
Actie / Science-Fiction
118 minuten
geregisseerd door
Stephen Sommersmet Channing Tatum, Sienna Miller en Marlon Wayans
Tien jaar in de toekomst moet het elite korps dat bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige organisatie Cobra, onder leiding van de Schotse wapenhandelaar Destro. Het elite G.I. Joe team gaat met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos...
3,5
[permalink] geplaatst op 31 december 2009, 2:03 uurGoeie aktiefilm, had eerlijk gezegd niet veel van verwacht, maar positief bevallen.
Lekker veel aktie, soms wat overdreven , maar dat hoort bij G I Joe.
[permalink] geplaatst op 31 december 2009, 2:52 uurchao schreef:
Lekker veel aktie, soms wat overdreven , maar dat hoort bij G I Joe.
Precies wat ik ook wilde zeggen

3,0
[permalink] geplaatst op 31 december 2009, 9:27 uurDeze film bevatte een record aantal clichés. Niet normaal. Het verhaal was bar slecht, en de effecten waren af en toe ook niet wat ze zouden moeten zijn. Maar, toch heb ik mij zeer vermaakt. En de actie zag er best strak uit. Vooral door erg lage verwachtingen (ik wilde de film in eerste instantie overslaan) is hij enorm mee gevallen. Tof prentje, niet meer. Na eenmaal gezien te hebben niet meer mee te doen.
3,0
[permalink] geplaatst op 31 december 2009, 10:26 uurDeze film werd mij door velen afgeraden omdat zij hem voortijdig hadden uitgezet. Juist daarom wil ik dan zo'n film bekijken om zelf te zien of hij inderdaad zo slecht is.
Nu was deze film qua verhaal natuurlijk een rechtstreekse kopie van de tekenfilms waar een persoon de hele wereld wil beheersen, etc. Dus daar kan ik dan mee leven in deze film.
Verder is het een actiefilm met hier en daar te overdreven actiescenes zoals deze ook te verwachten zijn bij een film als deze. Vooral de achtervolging met motor en robocop-pakken was mij echt teveel van het goede. Zo ook enkele ontsnappingen aan het eind.
Maar ondanks deze opmerkingen krijgt de film dan nog wel een kleine voldoende met 3*.
[permalink] geplaatst op 1 januari 2010, 15:36 uurFilmi Corleone™ schreef:
Garbage van de hoogste plank!
Enige pluspunt de tieten van Sienna Miller en het tempo van de film
(diepe zucht)

0,5
[permalink] geplaatst op 2 januari 2010, 23:43 uurbennyboy schreef:Filmi Corleone™ schreef:
(diepe zucht)
lol?
1,5
[permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 12:33 uurZeer slechte film naar mijn mening. Het verhaal trekt op niet veel, ook te veel actie erin willen steken, overdreven special effects. Anderhalve ster is ruim voldoende.
1,5
[permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 2:21 uurOnnozele film die er maar niet in slaagt spannend of onderhoudend te worden.
4,0
[permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 21:28 uurGoed film, heb me zeer vermaakt (in de bios) Lekkere actie en veel goeie effecten!
1,0
[permalink] geplaatst op 11 januari 2010, 2:18 uurVreselijk drukke en vooral lelijke film. Ik zie hier niet de pulp in die anderen er wel in zien. Prut dit.
2,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 23:58 uurTwijfelachtig. Te ongeloofwaardig (zelfs voor 't genre), te makkelijk verhaaltje, zwak acteerwerk en belachelijk flauwe humor (als het als zodanig bedoeld was...).... Het is de non-stop actie en m'n instelling voor ik begon (kijken en niet te veel denken) die ervoor hebben gezorgd om 'm uit te kijken....
[permalink] geplaatst op 13 januari 2010, 0:02 uurEspenSGX schreef:
Ontzettend leuke film; net als The Mummy en Van Helsing een genot om te kijken. Misschien niet de beste films ever, maar wel tof vermaak!
Vond The Mummy en Van Helsing vele malen aangenamer om naar te kijken, in meerdere opzichten....
2,5
[permalink] geplaatst op 13 januari 2010, 2:18 uurDit is een film waar je niet met al te hoge verwachtingen naar toe moet leven..
Is opzich wel aardig om te zien.. maar een topper is het niet.
Vind hem ook iets te lang duren..
2.5 voor de moeite..
4,0
[permalink] geplaatst op 14 januari 2010, 13:22 uur4 sterren voor de geweldige achtervolging in Parijs! De rest mag er ook wel zijn, het viel me allemaal reuze mee, zelfs de humor is niet irritant. Veel goede actie een best aardig verhaal (voor een film als dit). De special effects laten het af en toe wat afweten maar dat mag niet erg deren. De film is voornamelijk gewoon heel erg leuk.
En in ieder geval duidelijk een heel stuk beter dan Transformers 2.
3,5
[permalink] geplaatst op 17 januari 2010, 14:18 uurgrafisch gewoon een toffe film alleen een paar acteurs aan wie ik me mateloos irriteerde.
Adewale Akinnuoye-Agbaje, verschrikkelijk dat accent en slecht geacteerd
Marlon Wayans, slecht geacteerd en hoort totaal niet thuis in deze film
Brendan Fraser, al was het een bijrol van een paar minuten, zwaar irritant.
4,0
[permalink] geplaatst op 17 januari 2010, 17:45 uurNooo Mr. Eko!
2,0
[permalink] geplaatst op 17 januari 2010, 19:18 uurIk zie Marlon Wayans liever in zo een rol, dan weer in een fail als White Chicks.
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 21:35 uurJa, wat moet ik hier van zeggen. Leuke special effects, best goeie actiescenes, maar een waardeloos verhaal waarbij ik niet moet denken aan de tekenfilmseries.
Ikzelf ben wel een liefhebber van de oude G.I. Joe tekenfilmseries, en had graag een film zien komen, waarin het verhaal enigszins overeenkomt met de tekenfilmserie.
Op zichzelfstaand geen slechte film, maar geen film om nog eens te zien vind ik.
2 en een halve ster.
1,0
[permalink] geplaatst op 28 januari 2010, 22:23 uurIk had geen hoge verwachtingen en en nog wel een beetje gerekend op de goede special effects. Maar zelfs mijn lage verwachtingen werden niet bevredigd; Mede door de belabberde effecten en het Asylum-acteerniveau.
Wat in Team America gepercifleerd wordt, tracht mijn hier met droge ogen te brengen. De one-liners zijn ergerlijk en Duke is een regelrechte kneus.
De tekenfilms die ik altijd met mijn broertje keek kwamen spannender en realistischer over dan dit misbaksel.
3,0
[permalink] geplaatst op 31 januari 2010, 23:01 uurVele ontploffingen....weinig verhaal
non-stop actie..........geen spanning
personages............. redelijk zwakjes
Een film die gemakkelijk wegkijkt, maar ook een film die je vlug vergeten bent. 6/10
3,0
[permalink] geplaatst op 1 februari 2010, 13:01 uurEen pulpfilm, maar wel een goed gemaakte pulpfilm. OK, het verhaal is flinterdun, er zitten inderdaad grote gaten in het script, er wordt niet bijster goed geacteerd, maar de film is met veel liefde en kundigheid gemaakt en dat zie je eraan af. Gewoon een zak popcorn opentrekken, een fles cola erbij en gaan met die banaan! Niet te veel verwachten, dan valt het allemaal best mee. Dus: pulp, maar wel met liefde gemaakte pulp. 3 *
2,5
[permalink] geplaatst op 7 februari 2010, 17:28 uurGrappige film om gewoon naar te kijken als je niets te doen hebt, niet te veel verhaal verwachten, en gewoon knallen. Explosies, actie en af en toe wat humor.
De rol van super villain gespeeld door Joseph Gordon-Levitt is echt FOUT, maar voor de rest wel grappige film.