132.217 gebruikers | 82.980 films | 30.189 regisseurs | 3.422.122 berichten | 4.776.408 stemmen

locatie: Films » The Dark Knight (2008) » Info

bericht

Guardian of Isis
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 12:14 uur
Tabossi schreef:
Dat Christian Bale telkens zijn Vicks vergeet neem ik dan op de koop toe.
_O^ Eéntje om te citeren! :P

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 18:19 uur
top film,het verhaal was super en het acteerwerk was ook goed. heath ledger was echt geweldig in deze film jammer dat ie dood is ;(

4,0

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Dark Knight (€ 13,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Dark Knight (€ 29,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Dark Knight (€ 31,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 23:30 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Reinbo schreef:
paul83 schreef:

Moet Jointz wel gelijk geven, zie ook niet waarom dit boven andere summer blockbuster actie films uit zou stijgen. Duurt bovendien en half uur te lang, hele gedoe met Two face voegt helemaal niets toe....

Het verhaal alleen al van deze film, doet de film boven de andere summer blockbuster actie films uitstijgen. Maar dat goeie verhaal zijn wel natuurlijk wel van Christopher Nolan gewend.

Daarnaast de benadering van de actie, zo weinig mogelijk special effects, en zo veel mogelijk echte dingen die ontploffen, vliegen, rijden en branden. Kijk maar naar de ontploffende ziekenhuis, de over de kop vliegende vrachtauto en de echt rijden batman voertuigen.
Ook de goed verstopte joker humor en natuurlijk de duidelijk aanwezige duistere humor, maaken de joker een krankzinnig goeie personage :P.
Daarnaast zijn alle personages erg goed uitgewerkt.
Two face vind ik overig een belangrijke personage. Erg gedurfd om een belangrijke goeie figuur in een superhelden film slecht te laten worden.

Dit alles is voor mij genoeg om deze film één van de beste blockbuster actie films aller tijden te noemen, en hem een plaatsje in mijn top 10 te geven.
Maar ja natuurlijk houden we niet allemaal van dezelfde films.
Maar blijkbaar vinden aardig wat mensen deze film ook erg goed.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 19:45 uur
Tjongejonge.... wat een geweldige film zeg...

De actie, verrassingen, verhaal, acteerwerk... het is gewoon adembenemend spannend waardoor ik gewoon op het puntje van de stoel zat.

De enige slechte punt aan deze film was toch wel de stem van de batman, soms kon dat gewoon aan m'n zenuwen werken. Maar gelukkig kwam hij niet al te vaak in de film voor. :D De muziek in de achtergrond maakte toch alles wel goed in de Batman scene's, dus ik wist me toch non-stop te vermaken...

Een welverdiende 5.0*.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 20:14 uur
Wat heeft iedereen toch tegen die stem? Ik vind het wel passen bij zijn duistere voorkomen.
En als zo ongeveer iedereen je kent kan je toch niet met je normale stem praten? Dan hoef je ook geen masker op ;)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 21:28 uur
Was wel een leuk filmpje... Heath was idd geniaal als joker. Ben niet echt een Batman fan, maar wilde na al deze verhalen het toch een keer zien. Two Face vond ik jammer... had de film niet nodig.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2010, 22:06 uur
RSmovie91 schreef:

Dat past ook bij z'n duistere voorkomen, maar er zijn zoveel films die ook zo'n figuur hebben, en de stem is ook zoveel beter... misschien ook omdat die stemmen met de computer verbetert/veranderd is. Iets wat overduidelijk niet in deze film is gebeurt.

Het is geen ramp, maar... het is zeker weten geen kwaliteits stem. :)

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 februari 2010, 9:19 uur
Spannend actiefilm! Prima.. :)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 februari 2010, 11:06 uur
Rorscharch (Watchmen) heeft ongeveer dezelfde stem als Batman in deze film, maar dan wél cool :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 maart 2010, 23:34 uur
Aaron, wat een slechte acteur... en Rachel verschrikkelijk:P voor de rest hele goeie film al is het karakter Harvey Dent niet goed uitgewerkt en computertechnieken zijn ook niet altijd even goed vind. Op de lange termijn zal de verhaallijn en acteerprestaties het niet winnen van films waarnaast hij nu staat officieus in de 250 imo

pumpking
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2010, 13:28 uur
Nog iemand die de toch wel erge fout heeft gezien op het einde van de film?

Als Two-face een eindje spreekt en als zijn verbrande gezicht niet helemaal meegaat met spreken en misplakt lijkt?

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 14:57 uur
Nou, speciaal omdat ik er nieuwsgierig naar ben zet ik hem zo op om dat stukje te zien.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 17:54 uur
Heath Ledger is eigenlijk de echte ster.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2010, 13:35 uur
de enige leuke film van batman, door de lauwe heath ledger als the joker

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2010, 12:18 uur
epic piggy schreef:
Heath Ledger is eigenlijk de echte ster.

Gedurfde uitspraak. :')

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2010, 21:53 uur
Filmkonyn schreef:
Two Face vond ik jammer... had de film niet nodig.

Hij is nu net het cruciale van de film, hij is de beleving van de hele filosofie achter de film.

Jamzy
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 20:05 uur
mja...niet slecht vond het maar gewoontjes,Batman begins daaraan tegen vind ik veel beter

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 20:41 uur
Jamzy schreef:

Het einde in Batman Begins was nogal standaard.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 14:08 uur
Hele leuke spannende film. Gave special effects.

Absoluut een 4,5* waard

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 14:14 uur
AGE-411 schreef:

Het einde in Batman Begins was nogal standaard.

Alle batman films zijn nogal standaard. goed tegenover kwaad. Als dat geen gegeven is dat al duizendmaal is uitgemolken dan weet ik het niet meer. (Wat natuurlijk niet erg is zolang de makers het op een inspirerende manier weten te verwerken. Bvb No country for Old men. ) Het blijft iets universeels hebben.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 15:57 uur
Goed tegenover kwaad komt in elke film voor :W

Btw, Harvey Dent was niet echt 'het kwaad'. Gewoon gebruikt en slachtoffer van de situatie.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2010, 19:52 uur
Wat een spektakel was deze film van het begin tot het einde de acteurs waren goed het verhaal was goed de muziek was briljant.

film_kaza
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 16:17 uur
Yea the Dark Knight. De meest epic heldenfilm die er is.

Hoe ze Batman en de Joker hebben gedaan in een groot complot is erg cool. Zo geloofwaardig en sterk enzo. Vooral die Joker is gewoon zo ongeloofelijk goed. Gewoon een van de coolste filmfiguren ooit.

Ze deden wel vaak zoals hollywood figuren het zouden doen en niet hoe echte mensen het doen. Maar in overall

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 maart 2010, 21:12 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Wat een film. geweldige acties. En een applaus voor het acteerwerk van Heath ledger. Is het al zeker dat er een vervolg op komt? Ik denk het wel want tja het einde. de joker is wel ingerekend maar niet dood. je zou er een soort "escape from arkaham Er zijn al geruchten over een "the dark night returns". Alles in het kort: Gave film met goed acteerwerk en special effects en een PRACHTIG _O_ verhaal.
alleen net geen 5* waard vind ik.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 maart 2010, 21:16 uur
Vervolg in ieder geval zonder Heath Ledger... dus lijkt me sterk dat ze verdergaan op dit verhaal. Een nieuwe Batman film zal vast wel een keer.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 maart 2010, 21:42 uur
Ik hoop dat er een nieuwe Batman komt, deze beviel me heel erg goed, dus van mij mag het :P

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 maart 2010, 21:28 uur
ik zeg; mijn god, wat een enorme vette film! Alle andere Batman films zijn zoals iedereen weet gewoon bagger. Wat een vreselijk goede Ledger, gewoon legendarisch.
Een big shame dat we nooit meer een Joker van dit formaat zullen te zien krijgen.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 maart 2010, 21:52 uur
PiefPafPoef schreef:
Alle andere Batman films zijn zoals iedereen weet gewoon bagger.
Staat Batman Begins daarom in de Top 250?

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 maart 2010, 22:58 uur
Daar wordt al in verwezen naar deze. Soort van prelude op deze.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2010, 23:17 uur
chevy93 schreef:
PiefPafPoef schreef:
Staat Batman Begins daarom in de Top 250?

HELEMAAL MEENEEMS ^O^