Pulp Fiction (1994)

Misdaad / Komedie
154 minuten
geregisseerd door
Quentin Tarantinomet John Travolta, Samuel L. Jackson en Bruce Willis
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij de vrouw van Wallace een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
3,5
[permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 16:54 uurJa maar Bambi 3 heeft uitglijders als verdriet. Toch jammer.
5,0
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 12:42 uurGeweldige dialogen, geweldig acteerwerk!
Ik kan zo vlug niks verzinnen wat er slecht aan deze film zou zijn, maar dat is waarschijnlijk ook de reden waarom deze op plek 5 in de top 250 staat.
[permalink] geplaatst op 2 maart 2010, 18:50 uurIk ga hem vanavond voor de eerste maal bekijken en ga ff proberen te vergeten dat hij op plaats 5 staat, kwestie van niet ontgoocheld te zijn.
kramersietse
[permalink] geplaatst op 2 maart 2010, 19:04 uurHet hoeft niet hoor, je mag hem ook links laten liggen, het lijkt wel een zware bevalling waar jij tegen op kijkt.
5,0
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 11:59 uurBeste film ooit
Pluspunten: Mooi gefilmd, Pakkend verhaal, goed geacteerd, Boeiende personages, briljante oneliners, verrassende wendingen, bij vlagen gruwelijk grappig
4,5
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 11:59 uurBeste film ooit 4 sterren?
3,0
[permalink] geplaatst op 14 maart 2010, 10:20 uurHeb deze film al een tijdje in mijn bezit en ben hem uiteindelijk toch maar eens gaan kijken omwille van de zeer goede kritieken. Wel ik moet zeggen hij is een beetje tegengevallen. Goede acteerprestaties daar niet van, maar het verhaal kan me niet echt boeien en daarbij duurt de film veel te lang.