Ted seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ted? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ted.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ted (Seizoen 2) dateert van 2026.
Ted Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ted? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ted seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ted Serie Informatie
Ted is een Komedie-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Seth MacFarlane met onder meer de acteurs Seth MacFarlane, Giorgia Whigham en Max Burkholder .
In 1985 wenst de achtjarige John Bennett zijn teddybeer tot leven. Ze groeien samen op en Ted wordt wereldberoemd. Jaren later, in 1993, staat de bijdehante en grofgebekte teddybeer niet meer in de schijnwerpers. Ted woont nu weer thuis in Framingham, Massachusetts met zijn beste vriend, een inmiddels zestienjarige John, diens ouders Matty en Susan en nicht Blaire. Misschien heeft Ted een slechte invloed op John, maar uiteindelijk is hij een trouwe vriend die altijd bereid is om zijn nek uit te steken voor vriendschap.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 36 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.