Denkend aan Zwitserland seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Denkend aan Zwitserland? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Denkend aan Zwitserland.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Denkend aan Zwitserland (Seizoen 1) dateert van 2023.
Denkend aan Zwitserland Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Denkend aan Zwitserland? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Denkend aan Zwitserland seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Denkend aan Zwitserland Serie Informatie
Denkend aan Zwitserland is een Documentaire / Reality-serie uit 2023.
In de spin-off van Denkend aan Holland verruilen Janny van der Heijden, André van Duin en hondje Nhaan de boot voor de trein. De treinreis neemt hen mee naar onder meer plaatsen als Zermatt, Luzern, Davos en St. Mortiz. Onderweg worden ze getrakteerd om adembenemendende uitzichten en ontdekken ze meer van de Zwitserse cultuur. Jodelen, alphoornblazen, sleeën en een avontuurlijke klimexpeditie maken van de reis een onvergetelijke ervaring. Janny heeft in haar jeugd veel jeugdboeken gelezen over het weesmeisje Heidi, die woonachtig is in de Zwitserse bergen. Samen met André wil ze in het programma ontdekken wat het land van haar fictieve jeugdvriendin allemaal in petto heeft.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.