Akuma-kun seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Akuma-kun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Akuma-kun.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Akuma-kun (Seizoen 1) dateert van 2023.
Akuma-kun Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Akuma-kun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Akuma-kun seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Akuma-kun Serie Informatie
Akuma-kun is een Animatie / Avontuur-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Yuki Kaji, Ryoko Shiraishi en Yumiri Hanamori .
Het jonge wonderkind Ichiro Umoregi, beter bekend als Akuma-kun, bezit de gave om demonen op te roepen en verschijnt eens in de 10.000 jaar. Hij probeert een betere wereld te creëren waarin mensen en demonen vreedzaam naast elkaar kunnen bestaan. Samen met zijn demonische partner, Mephisto III, gebruikt Ichiro zijn gave om het Millenarianism Research Institute te leiden, dat zich richt op het oplossen van moordmysteries waarbij demonen betrokken zijn. Tijdens dit proces resulteert Ichiro's persoonlijke zoektocht naar zijn verleden in de ontketening van een gevleugelde engel genaamd Strophia, die een geschiedenis heeft met Ichiro.