• 9.385.205 stemmen

Farad, Los

Los Farad seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Los Farad? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Los Farad.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Los Farad (Seizoen 1) dateert van 2023.

Los Farad Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Los Farad? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Los Farad seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Los Farad Serie Informatie

Los Farad is een Thriller-serie uit 2023. Geregisseerd door Mariano Barroso met onder meer de acteurs Miguel Herrán, Susana Abaitua en Pedro Casablanc .

Oskar droomt er al jaren van om een sportschool op te zetten. Dankzij Sara, de dochter van de familie Farad, belandt hij uiteindelijk in Marbella aan de Costa del Sol. De familie Farad biedt hem daar een toekomst aan om zijn dromen te verwezenlijken. Maar al snel komt hij er achter dat hij vast zit aan de familie Farad en als tegenprestatie in de wapenhandel terecht komt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.