Downshiftaajat seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Downshiftaajat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Downshiftaajat.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Downshiftaajat (Seizoen 3) dateert van 2020.
Downshiftaajat Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Downshiftaajat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Downshiftaajat seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Downshiftaajat Serie Informatie
Downshiftaajat is een Drama / Komedie-serie uit 2015-2020. met onder meer de acteurs Jussi Vatanen, Iina Kuustonen en Niina Lahtinen .
Een succesvol dertigerskoppel bevindt zich in een financiële impasse; ze worden geconfronteerd met een extreme levensstijlverandering om hun schulden af te betalen. Aan de luxe levensstijl komt een einde als ze gedwongen worden te verhuizen naar een huurappartement in de buitenwijken. Maar tegenover hun vrienden houden ze een façade op en leggen ze het allemaal uit door terug te schakelen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.