Boiling Point seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Boiling Point? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Boiling Point.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Boiling Point (Seizoen 1) dateert van 2023.
Boiling Point Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Boiling Point? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Boiling Point seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Boiling Point Serie Informatie
Boiling Point is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Philip Barantini met onder meer de acteurs Vinette Robinson, Stephen Graham en Hannah Walters .
Acht maanden nadat haar mentor Andy Jones een hartaanval kreeg, vecht chef-kok Carly samen met haar oude keukenbrigade om een naam op te bouwen voor het nieuwe Londense restaurant Point North. Met de druk om nieuwe, hongerige klanten aan te trekken en de financiële druk om het bedrijf winstgevend te houden, moet het team een manier vinden om hun gecompliceerde persoonlijke levens te beheren, terwijl ze dag in dag uit kwaliteitseten maken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.