• 9.385.202 stemmen

Payback

Payback seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Payback? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Payback.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Payback (Seizoen 1) dateert van 2023.

Payback Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Payback? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Payback seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Payback Serie Informatie

Payback is een Misdaad / Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Andrew Cumming met onder meer de acteurs Morven Christie, Peter Mullan en Prasanna Puwanarajah .

Lexie heeft een idyllisch gezinsleven in de buitenwijken van Edinburgh en weet niet dat haar man, Jared, op grote schaal de illegale inkomsten van Cal Morris heeft witgewassen. Elke beweging van Jared wordt in de gaten gehouden door financieel rechercheurs DC Jibran Khan en DCI Adam Guthrie, die vastbesloten zijn om de familie Noble te gebruiken om Cal Morris voor het gerecht te brengen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.