Etterglød seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Etterglød? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Etterglød.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Etterglød (Seizoen 1) dateert van 2022.
Etterglød Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Etterglød? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Etterglød seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Etterglød Serie Informatie
Etterglød is een Drama / Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Atle Knudsen met onder meer de acteurs Nina Ellen Ødegård, Hermann Sabado en Sara Khorami .
Ester Sand is een moeder van drie kinderen die altijd enorm positief in het leven staat. Zelfs wanneer ze op haar veertigste verjaardag de diagnose baarmoederhalskanker krijgt, probeert ze optimistisch te blijven en de mensen in haar leven gerust te stellen. Zij en haar vrienden besluiten het beste uit het leven te halen, want het kan elk moment eindigen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.